Joblink Oy

Hyllytystiiminvetäjä, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Hyllytystiiminvetäjä, Espoo

Hyllytystiiminvetäjä, Espoo, Joblink Oy, Espoo

Haemme päivittäistavarakaupan hyllytystiimille tiiminvetäjää Espoonlahteen!

Oletko joustava, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on halu päästä työskentelemään vastuullisissa työtehtävissä. Meillä on sinulle töitä!

Toimintamme kasvaessa, etsimme päivittäistavarakaupan hyllytystiimille tiiminvetäjää.

Tässä tehtävässä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä työurallasi!

Käytännön työtehtäviin kuuluu hyllytys päivittäistavarakaupassa, tiimin ohjaaminen käytännön tekemisessä sekä uusien ja jo olemassa olevien työntekijöiden opastus työtehtäviin. Hallinnollisiin työtehtäviin kuuluu yhteydenpito työntekijöiden ja asiakkaan välillä, oman tiimin työvuorosuunnittelu sekä tavoitteiden seuranta.

Hyllyttäjän työ on monipuolista, hektistä ja tarkkuutta vaativaa työtä. Hyllyttäjän työ vaatii tarkkuutta ja reipasta työotetta. Työ on fyysisesti raskasta ja vaatii siis hyvää
yleiskuntoa.

Työtä tehdään reippaalla tahdilla, mutta pilke silmäkulmassa! Asiakaspalvelu on erittäin tärkeä osa työtä, sillä useimmiten hyllytystä tehdään kaupan ollessa auki, jolloin asiakas huomioidaan ja häntä autetaan työn lomassa. Päivät kuluvat nopeasti mahtavan hyllytystiimin sekä asiakkaiden kanssa työskennellessä!

Työvuoroja on maanantaista lauantaihin. Työ sopii etenkin aamuvirkuille, sillä vuorot alkavat kuudelta (6:00) aamulla.

Ennen ensimmäisiä työvuorojasi saat meiltä tarvittavat eväät työssä onnistumiseen. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että joudut altaan syvään päätyyn ilman tarvittavaa osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kaupan alan TES:in mukaisen palkan. Tarkka tuntipalkka riippuu työskentelypaikkakunnasta ja kokemuksestasi, mutta meillä kaikille maksetaan vähintään 1. vuoden ammattilaisen palkka.

Arvokasta työ- ja asiakaspalvelukokemusta, josta on hyötyä työssä kuin työssä.

Etenemismahdollisuudet kaupan alan eri tehtäviin ja vakituisiin työsuhteisiin. Meiltä on ponnistettu niin kassakouluttajaksi, tiiminvetäjäksi, myymäläpäälliköksi kuin kauppiaaksikin.

Joblinkin toimistotiimin tuen. Päivystämme 24/7, eli saat meidät kiinni kaikissa tilanteissa, joissa kaipaat tukea ja apua.

Kivan työpaikan, jossa viihdytään – moni valitseekin Joblinkin työpaikakseen kaverin suosituksesta!

Alennuksen Elixia-kuntosaliketjun jäsenmaksuista.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimällämme henkilöllä tulee olla aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupasta sekä sujuva suomen kielen taito. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin klo 6 alkaen. Pystyisit sitoutumaan tekemään töitä noin 30-35h/viikko.

Palkkaus kaupan alan TES + vastuulisä.

Työsuhde toistaiseksi voimassaoleva.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, mitä odotat tulevalta työltä ja millainen on aikaisempi osaamisesi.

Kiinnostuitko? Hienoa, hakeminen on helppoa!

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja lupaamme olla sinuun nopeasti yhteydessä. Seuraava askel on puhelinhaastattelu, jonka jälkeen saatamme kutsua sinut Zoomissa pidettävään jatkohaastatteluun.

Kysyttävää? Johanna Malkola kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat sähköpostilla johanna.malkola@joblink.fi tai soittamalla arkisin välillä klo 10-15, p.0504420815

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Marita , marita.rusanen@joblink.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: