Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Psykolog, elevvård (Sibbo/Borgå/Lovisa)

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 05.04.2024, 10:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Psykolog, elevvård (Sibbo/Borgå/Lovisa)

Östra Nylands välfärdsområde söker tre PSYKOGER till ordinarie befattningar med början 6.5.2024 eller överenskommelse. Uppgifter placerar sig  svenskspråkiga skolorna i Sibbo, Lovisa och Borgå.

Arbetet som psykolog inom elevvård handlar främst om att främja elevernas psykiska välbefinnande och inlärning. De viktigaste arbetsuppgifterna består i konsultationer, korta interventioner, kartläggning av inlärningsfärdigheter, kognitiva underökningar, samarbete med föräldrar samt arbete för gemenskap i skolor.

Meddela i ansökan vilken stad du helst skulle önska jobba på. Det finns också goda möjligheter att jobba på distans, när uppgifterna tillåter. Som personalförmåner får du pendling-, välmående-, motions- och kulturförmåner i Epassi. Företagshälsovården tillhandahålls av Mehiläinen.

Behörighetsvillkor är behörighet som psykolog enligt lagen om yrkesutbildade hälso- och sjukvård (559/1994). Språkkravet är goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Kunskaper i finska anses meriterande. 

Anställningsvillkoren bestäms enligt SH-avtalet. Lönen är 3993,42 e/månad. Arbetstiden är 37,75 t/vecka. Prövotiden är 6 månader. Den person som väljs, bör före mottagandet av uppgiften visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om tillsynen över social- och hälsovården (741/2023).

Upplysningar ges av: Ledande psykolog Rauni Pääkkönen 0503265132 rauni.paakkonen@itauusimaa.fi

Östra Nylands välfärdsområde omfattar sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo. Hos oss jobbar omkring 2 600 proffs från olika branscher, och antalet uppgiftsbeteckningar är över 200. Sannolikt hittar du en arbetsplats som passar dig oavsett vart dina professionella intressen och framtidsplaner leder dig. Vi erbjuder dig också tillfället att verka i en tvåspråkig arbetsmiljö där det är en rikedom och möjlighet att behärska det andra inhemska språket men där det inte är ett ovillkorligt krav. 

Osaamisalue: