Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Ohjaaja, Mäntyrinne (Askola)

  • Sijainti Askola
  • Julkaistu 11.04.2024, 9:00
  • Suljettu 25.04.2024, 21:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, Mäntyrinne (Askola)

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön! Itä-Uudenmaan hyvinvointialue etsii asumisen OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen 20.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu vammaispalveluihin, Mäntyrinteen asumispalveluihin Askolassa. 

Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamma-alalle. Mäntyrinteen asumispalveluissa tarjoamme asumispalveluja suomenkielisille kehitysvammaisille henkilöille. Yksikössä asuu 18 asiakasta kolmessa eri rakennuksessa.  

Ohjaajan tehtävässä pääset olemaan osa asiakkaiden arkea, tukemaan ja auttamaan heitä vaihtelevissa arjen toiminnoissa sekä heille tärkeiden asioiden toteuttamisessa. Henkilöstömitoituksemme (aamussa ja illassa 8 ohjaajaa ja yössä 2 ohjaajaa) varmistaa sen, että sinulla on aidosti aikaa kohdata asiakas yksilöllisesti ja huomioida asiakkaan erityistarpeet. Työ on vaihtelevaa ja työssä ei ole valmiiksi käsikirjoitettuja päiviä. Töissä olemme mahdollistamassa asiakkaidemme normaalia ihmisarvoista elämää.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys. Voit myös olla kehitysvamma-alan uusi nouseva tähti. Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi on positiivista, jos sinulla on jo osaamista puhetta tukevista ja korvaavista kommunikointimenetelmistä, autismikuntoutuksesta tai mielenterveystyöstä. Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja huolellisen perehdytyksen. Panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaavaa aiempi tutkinto ja rekisteröinti JulkiTerhikissä (Valvira). Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yleisen SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työaika on 38,25 h/vko ja tehtäväkohtainen palkka on 2500,00 e/kk. Työ on yöpainotteista kolmivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.  

Jätä hakemuksesi viimeistään 25.4.2024 klo 21. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana, eli jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esihenkilö Pirjo Mikkola puh. 040 304 7118 tai pirjo.mikkola@itauusimaa.fi

Osaamisalue: