ihalan tupa ja polku oy

Sosionomi

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.06.2024, 23:59
  • 01.06.2024, 23:59

Sosionomi

Sosionomi, ihalan tupa ja polku oy, Iisalmi

Ihalan Tupa on pieni ja kodinomainen nuortenkoti psykiatrista tukea tarvitseville nuorille. Meillä on turvallinen ja rauhallinen kasvuympäristö, viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Tavoitteenamme on tukea nuoria onnelliseen elämään yhteiskunnan täysivaltaisina jäseninä. Perustehtävämme on turvata nuorelle iänmukainen kasvu ja kehitys hänen yksilöllisyytensä ja erityistarpeensa huomioiden sekä tukea läheisten ihmissuhteiden jatkumista. Ihalan Tupa on saanut Green Care Finlandin LuontoHoiva-laatumerkin. Toiminnassamme näkyy vahvasti luonto- ja eläinavusteisuus.

Haemme tiimiimme

SOSIONOMIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme myös sinulta rohkeutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Sinulla on pelkäämätön asenne, joustavuutta sekä hyvät tiimityöntaidot. Odotamme myös kiinnostusta itsensä ja uudenlaisten lastensuojelupalvelujen kehittämiseen. Aikaisempi kokemus nuorten psykiatrisesta työstä ja/tai lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi on toivottavaa, että sinulla on ajokortti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lastensuojelun parissa. Pääset osaksi kehittämään muuttuvaa lastensuojelutyötä yksityisellä sektorilla ja olemaan osa maineikasta ja avointa moniammatillista työryhmää. Työn tukena toimii työnohjaus, työterveyshuolto ja psykiatrian erikoislääkärin konsultointitiimit. Välitämme työntekijöistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Tarjoamme Smartum Saldon ja erilaisia liikuntapalveluita ja -välineitä työntekijöiden käyttöön sekä mahdollisuuden täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava ja innovatiivinen työnantaja.

Mikäli olet muuttamassa kauempaa seudullemme, autamme sinua käytännön järjestelyissä.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa nuortenkodin johtaja Sanna Laakkonen 050 5514711 tai sanna.laakkonen@ihalantupa.fi

Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Palkkaus:Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen
sanna.laakkonen@ihalantupa.fi
Yhteystiedot:Sanna Laakkonen
050 5514711
sanna.laakkonen@ihalantupa.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: