HyTe ry

Järjestökoordinaattori

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 23:59
  • 03.05.2024, 23:59

Järjestökoordinaattori

Järjestökoordinaattori, HyTe ry, Espoo

Liikunta-, luonto- ja kulttuuritoiminnan järjestökoordinaattori

Etsimme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä kiinnostunutta järjestökoordinaattoria. Tavoitteenasi on saada järjestöjen hyvinvointia tukeva toiminta kansalaisten ja ammattilaisten helposti löydettäväksi. Tuet järjestöjä tuottamaan sisältöjä, joita hyödynnetään hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) palvelukonseptissa.

Työtehtävät ja tavoitteet
HyTe ry:ssä pääset työskentelemään merkityksellisten asioiden parissa. Edistät järjestöjen ja seurojen toiminnan näkyvyyttä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työsi tavoitteena on, että kansalaiset ja ammattilaiset löytävät digitaalisilta palvelutarjottimilta mahdollisimman monen järjestön toiminnan. Järjestökoordinaattorina otat yhteyttä järjestöihin, kannustat ja tuet järjestöjä ilmoittamaan omasta toiminnastaan, jotta

– tiedot toiminnasta löytyvät joko lähellä.fi-palvelusta tai Digi- ja väestötietoviraston
        ylläpitämästä Suomi.fi-Palvelutietovarannosta.
– tiedot välittyvät em. tietovarannoista edelleen viranomaisten palvelutarjottimille,
        tapahtumakalentereihin, verkkosivuille ja muihin järjestelmiin.

Keskityt työssäsi Uudenmaan alueen järjestöihin, jotka edistävät liikuntaa ja lähiluonnossa liikkumista, lisäävät kulttuurihyvinvointia ja kulttuuriharrastamista tai kannustavat terveellisiin elintapoihin ja ravitsemukseen.

Työskentelet HyTe ry:n järjestöjen tuki -tiimissä ja onnistumistasi tukee myös sote-muutostuen tiimi. Työtehtävät sisältävät järjestöjen ja liittojen kontaktointia, markkinointikampanjoiden toteuttamista ja yhteistyötä viestinnän asiantuntijoiden kanssa. Teet yhteistyötä hyvinvointialueiden ja kuntien järjestöyhteistyön asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä tarvitaan
Olet hyvä kommunikoimaan sekä motivoimaan ja innostamaan ihmisiä.
Sinulla on kokemusta järjestöistä ja verkostoihisi kuulu liikunta-, kulttuuri- ja
        hyvinvointijärjestöjä
Ruotsin kielen taidosta on tehtävässäsi etua
Kokemus järjestötoiminnan rahoituksesta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle
HyTessä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi HyTe tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot
Työsopimuksessa on 4 kk:n koeaika. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 30.6.2025. Tehtävä rahoitetaan Suomen kestävän kasvun ohjelmasta (RRP).

Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4 osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Tarjoamme mukavan toimiston Tapiolan sydämessä (Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo) sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja etätyöhön.

Hakuohjeet
Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen HyTe ry:n kehittämispäällikkö Jussi Sorsimolle jussi.sorsimo@hyte.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut
Jussi Sorsimo, p. 0400 561 040

RRP – Kestävän kasvun ohjelma
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluja ja toimintaa, asiakas- ja palveluohjausta sekä hyvinvointia tukevia digitaalisia ratkaisuja kehitetään Suomen Kestävän kasvun ohjelman rahoituksella. THL koordinoi kansallista kehittämistä yhteistyössä hyvinvointialueiden, kuntien, järjestöjen, kansallisten toimijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

HyTe ry – Hyvinvoinnin ja terveyden puolesta
HyTe ry on Uudenmaan hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen verkostojärjestö. HyTe auttaa ja tukee järjestöjä, jotka pitävät huolta ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä. Tarjoamme myös erilaisia tukipalveluita työttömille ja organisoimme mm. vapaaehtoistoimintaa sairaaloissa ja senioreiden itsenäisen asumisen ja mielekkään arjen tueksi. www.hyte.fi

Palkkaus:Palkkatoive
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta, 30.6.2025 saakka
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jussi Sorsimo
0400 561 040
jussi.sorsimo@hyte.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: