HUS

Toimistosihteeri Sisätaudit ja kuntoutus

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Toimistosihteeri Sisätaudit ja kuntoutus

Toimistosihteeri Sisätaudit ja kuntoutus, HUS, Helsinki

Oletko positiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja? Haluatko osaksi tehokasta ja kannustavaa sihteerijoukkoamme? Hae meille!

            Haemme yhtä toimistosihteeriä HUS Sisätaudit ja kuntoutuksen hallintoon määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2025 asti. HUS Sisätaudit ja kuntoutus on iso, usean erikoisalan tulosyksikkö. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta vankkaa monialaista osaamista ja kiinnostusta henkilöstö- ja työsuhdeasioiden hoitamisesta.

            Sihteerinä tehtäviäsi ovat mm. ylilääkärin hallinnollisena työparina toimiminen erikoistuvien lääkäreiden asioissa, viranhaltijapäätösten valmistelu, työvuorosuunnittelu, työryhmien kokoussihteerinä toimiminen ja muut yleiset sihteerin tehtävät. Työhösi kuuluu myös tulosyksikön muiden toimistosihteereiden sijaistuksia.

            Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Innostut myös uusien tehtävien opettelusta. Joustavuus, itsenäinen työote ja halu oppia uutta ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tärkeimmät työvälineesi ovat MS Office -ohjelmat ja henkilöstöhallinnon järjestelmät.

            Pääasiallinen toimipisteesi on Haartmanin sairaala. Toimistosihteerin työtehtävät edellyttävät sinulta valmiutta työskennellä useammassa kuin yhdessä HUS Sisätaudit ja kuntoutuksen toimipisteessä.

            Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä työyksikössä sekä HUS-konsernin tarjoamat edut.

            Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Perehdytämme tehtävään huolellisesti ja tuemme uuteen työhön oppimista. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtäväkohtainen palkka on 2906,44 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Lisätietoja tehtävästä antaa johdon sihteeri Elina Kari, elina.kari@hus.fi / p. 050 529 6542.

            HUS – vaikuttavinta hoitoa
            https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

Palkkaus:HYVTES
Työ alkaa:27.05.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: