HUS

Sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen vuodeos

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:59
  • 30.05.2024, 23:59

Sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen vuodeos

Sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen vuodeos, HUS, Helsinki

Liity lämminhenkiseen ja tiiviiseen työyhteisöömme hoitamaan potilaita Suurella Sydämellä Suu- ja leukakirurgian vuodeosastolle!

            Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kymmenpaikkaiselle vuodeosastollemme Siltasairaalaan. Työ vuodeosastollamme on antoisaa ja monipuolista, vaikka erikoisalammekin on kohtalaisen suppea. Potilaskirjo vaihtelee erilaisista kirurgisista potilaista ja hammaspoistopotilaista aina vaativiin syöpäleikkauspotilaisiin saakka.

            Henkilökuntamme kokee, että meillä on hyvin aikaa keskittyä potilaan kohtaamiseen ja hoitotyöhön, mikä on meille tärkeä prioriteetti. Tiimimme on kooltaan pieni, mutta sydämeltään suuri. Moniammatillinen joukkomme koostuu erilaisilla taustoilla varustetuista yksilöistä, mutta kokonaisuus toimii ja huumori kukkii arjen keskellä.

            Olet sitten vastavalmistunut, innokas opiskelija tai kokenut konkari, jos olet potilaslähtöinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä halua oppia uutta, olet juuri etsimämme henkilö.

            Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä yksikkö- että toimialatasolla. Lisäksi tarjoamme runsaasti erilaisia koulutusmahdollisuuksia henkilökunnallemme. HUS tarjoaa myös laajat työsuhde-edut E-passin työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaeduista aina lomamökkien ja työsuhdeasunnon vuokraukseen asti. Mainittakoon myös Pää- ja kaulakeskuksen virkistystoimiryhmä PääTy, joka viihdyttää ja liikuttaa meitä monin eri tavoin.

            Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jos kaipaat lisätietoja tai haluat hakea paikkaa, ota yhteyttä. Kontaktoimme hakijoita ja haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuprosessin aikana. Työn aloitusajankohdasta sovitaan tarkemmin tehtävään valitun kanssa.

            Tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Minna Feth p, +358504279348

Palkkaus:2801,42
Työ alkaa:19.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: