HUS

Sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen vuodeos

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 08.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:59
  • 30.05.2024, 23:59

Sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen vuodeos

Sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen vuodeos, HUS, Helsinki

Etsimme kolmea potilaskeskeistä ja innokasta sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Siltasairaalan Suu- ja leukakirurgian vuodeosastolle sekä Kirurgisen sairaalan Korva-, nenä- ja kurkkutautien vuodeosastolle. Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja haluat olla osa lämminhenkistä, ammattitaitoista työyhteisöä, tämä ilmoitus on juuri sinua varten!

            1. Suurella Sydämellä Suu- ja leukakirurgian vuodeosastolle, Siltasairaalaan:

            Tule mukaan tiiviiseen ja välittävään tiimiimme hoitamaan potilaita Suurella Sydämellä! Etsimme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen kymmenpaikkaiselle Suu- ja leukakirurgian vuodeosastollemme Siltasairaalaan. Työskentely vuodeosastollamme on monipuolista ja antoisaa, ja meillä on aikaa keskittyä potilaiden hoitoon ja kohtaamiseen. Riippumatta urasi vaiheesta, jos olet potilaslähtöinen ja hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu sairaanhoitaja, olet tervetullut joukkoomme!

            Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi HUS tarjoaa henkilökunnalleen laajat työsuhde-edut aina työmatkaeduista virkistystoimintaan. Tule osaksi lämminhenkistä ja ammattitaitoista työyhteisöämme, jossa jokainen päivä on uusi mahdollisuus oppia ja kehittyä!

            2. Innostavaan seikkailuun Korva-, nenä- ja kurkkutautien vuodeosastolle, Kirurgisen sairaalan ytimessä:

            Liity huippuluokan sairaanhoitajaksi legendaarisen Kirurgisen sairaalan Korva-, nenä- ja kurkkutautien vuodeosastolle! Etsimme motivoitunutta sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen tämän erikoisalan ytimeen, jossa yhdistyvät kirurgisen tarkkuuden ja päivystyksen dynaamisuus. Työskentelemme monipuolisesti tutkimus- ja toimenpidepotilaiden parissa sekä hoidamme kiireellisiä tapauksia päivystyspoliklinikan kautta.

            Vaikka aiempi kokemus erikoisalalta ei ole välttämätöntä, tarjoamme laadukkaan perehdytyksen ja tuen osaamisesi kehittämiseen. Tiimissämme toimivat asiantuntijat ovat valmiita jakamaan tietotaitoaan ja tukemaan sinua urasi eri vaiheissa. Lisäksi HUS tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja sekä virkistystoimintaa, joka pitää huolta henkilökunnan hyvinvoinnista.

            Jos olet ihmisläheinen ja potilaskeskeinen sairaanhoitaja, joka haluaa oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä ammatillisesti, tämä työpaikka on juuri sinua varten! Hae mukaan joukkoomme ja tee työstäsi elämäsi seikkailu!

            Tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Katariina Elomaa p, +358504279487

            Minna Feth p, +358504279348

Palkkaus:2801,42
Työ alkaa:10.02.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: