HUS

Sairaanhoitajan Sijaisuus Vuodeosastolle ja polik

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Sairaanhoitajan Sijaisuus Vuodeosastolle ja polik

Sairaanhoitajan Sijaisuus Vuodeosastolle ja polik, HUS, Helsinki

HUS Syöpäkeskus on Suomen suurin ja monipuolisin syövänhoitokeskus, jossa annetaan yksilöllistä syövän hoitoa. Keskus on osa Helsingin yliopistollista sairaalaa ja vastaa koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aikuisten syöpäpotilaiden onkologisesta hoidosta. Vuosittain Syöpäkeskuksessa käy hoidossa noin 30 000 potilasta, joista noin 10 000 on uusia potilaita.

            Syöpäkeskus on ensimmäinen pohjoismainen syövän hoidon keskus, joka on läpikäynyt OECI:n akkreditoinnin ja saavuttanut korkeimman mahdollisen statuksen Comprehensive Cancer Center. Syöpäkeskuksen asiantuntemus on kansainvälisesti korkealle arvostettua ja hoitotulokset ovat maailmanlaajuisestikin arvioituna huippuluokkaa. Hoitotyössä kehitämme toimintaamme kansainvälisen vetovoimaisen magneettisairaalamallin mukaisesti. Työn ohella on mahdollisuus osallistua yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa toteutettuun koko urapolun kattavaan syöpähoitajien koulutusohjelmaan.

            Syöpäkeskus kutsuu joukkoonsa motivoituneita ja osaavia sairaanhoitajia! Etsimme nyt tiimiimme lisävahvistuksia sijaisuuksiin lääkehoitoyksikköön, poliklinikalle ja vuodeosastoille.

            Lääkehoitoyksikkö ja poliklinikka

            Tule mukaan huippuluokan tiimiin, jossa toteutamme vaativaa syövänhoitoa ja siihen liittyviä tukihoitoja suonensisäisesti. Etsimme joukkoomme intohimoisia sairaanhoitajia, jotka haluavat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä.

            Työskentely lääkehoitoyksikössämme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden itsenäiseen ja monipuoliseen työhön. Vaikka arvostamme itsenäistä otetta, korostamme tiimityön merkitystä, ja potilaiden hoitaminen tapahtuu yhteistyössä moniammatillisen tiimimme kanssa – lääkärit, hoitajat ja sihteerit yhdessä luovat parhaan mahdollisen hoidon.

            Sairaanhoitajana toimit vastaanotolla lääkärin arvokkaana työparina ja suoritat itsenäisesti hoitajille suunniteltuja tehtäviä. Sinun roolisi on keskeinen turvallisen lääkehoidon toteutumisen ja seurannan varmistamisessa. Lisäksi ohjaat ja neuvot potilaita ja heidän läheisiään niin vastaanotoilla kuin digihoitopoluilla ja puhelimitse. Päivittäinen työsi on merkityksellistä, antoisaa ja palkitsevaa – olet avainasemassa tuomassa helpotusta ja tukea potilaidemme elämään.

            Vuodeosasto

            Vuodeosastolla S4A/B tai hematologia 7A/B pääset kokemaan monipuolisen ja innostavan työn, jossa sairaanhoitajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä moniammatillisten tiimien kanssa.

            Työpäiväsi täällä koostuu vaihtelevista potilastapauksista, kun hoidamme suunnitellusti saapuvia potilaita, jotka tarvitsevat solusalpaajahoitoja, sädehoitoja, kemosädehoitoja, radioisotooppihoitoja tai kantasolusiirtoja. Lisäksi osastollamme hoidetaan päivystyspotilaita, joiden tukihoito liittyy infektioiden, kivun ja muiden sivuvaikutusten hoitoon.

            Uusissa tiloissamme olemme edelläkävijöitä terveysteknologian hyödyntämisessä potilaiden seurannassa, mikä tekee työstämme entistäkin tehokkaampaa ja innovatiivisempaa.

            Arvostamme itsenäistä työotettasi, vahvaa organisointikykyäsi sekä loistavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi. Sitoutumisesi yksilövastuiseen hoitotyöhön ja halusi jatkuvaan kouluttautumiseen tekevät sinusta arvostetun osan tiimiämme.

            Tarjoamme henkilöstöllemme tutkitusti hyvän, kannustavan ilmapiirin ja mukavat, ammattitaitoiset työkaverit ja lähiesimiehet. Meillä on hyvät mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen. Syöpäkeskus järjestää EmCan- syöpähoitajakoulutusta yhteistyössä Metropolian kanssa.

            Lisäksi HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten erilaisia liikuntamahdollisuuksia ja liikunta- ja kulttuuriseteleitä hyvinvoinnin tukemiseen, työnantajan tukeman lounaan, palvelusuhdeasuntoja sekä vuokrattavia lomamökkejä ja -huoneistoja. Syöpäkeskuksen hoitajat kokevat merkityksellisiä potilaskohtaamisia joka päivä.

            Mitä muuta arkeen kuuluu, ja millainen työyhteisö heille on muodostunut? Katso alta video, jossa HUSin Syöpäkeskuksen hoitajat kertovat kokemuksistaan ja työstään syövän hoidon parissa.

            ”Mä rakastan mun työkavereita” – tällaista on arki HUSin Syöpäkeskuksessa – YouTube

            https://www.youtube.com/watch?v=2sfvhutjOJc

            Sijaisuudet täytetään 18.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

            Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun.

            HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Tehtäväkohtainen palkka on 2990,56 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Yhteystiedot

            Osastonhoitaja vuodeosasto 4 Pirjo Lönnfors p. 050 427 2193

            Osastonhoitaja lääkehoitoyksikkö ja poliklinikka Saara Haapasaari, p. 050 427 2178

            Osastonhoitaja vuodeosasto 7 Ulla Kotiluoto p, 050 427 0751

Palkkaus:2990,56
Työ alkaa:13.12.2023
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: