HUS

Sairaanhoitaja Tukielin- ja plastiikkakirurgia Ja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja Tukielin- ja plastiikkakirurgia Ja

Sairaanhoitaja Tukielin- ja plastiikkakirurgia Ja, HUS, Helsinki

Onko kirurgisen potilaan hoitotyö sinun juttusi? Ehkä innostut vaativista haavanhoidoista? Haemme sairaanhoitajia ja sairaanhoidon opiskelijoita (yli 140 op) eri pituisiin sijaisuuksiin ortopedian ja traumatologian sekä plastiikkakirurgian vuodeosastoillemme!

            Voit olla kokenut sairaanhoidon ammattilainen tai uraasi käynnistävä loppuvaiheen opiskelija. Tärkeää on halusi päästä syventymään erikoisalojemme toimintaan ja antamaan potilaillemme parasta hoitoa. Sairaanhoidonopiskelijana (140 op) sinulla on halutessasi mahdollisuus suorittaa rajattu iv-lupa. Työ kaikilla osastoilla on 3-vuorotyötä. Halutessasi voimme keskustella myös osa-aikaisen työn mahdollisuuksista.

            Tällä hakemuksella, sinulla on mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksesi alla olevia osastoja kohtaan. Tukielinkirurgiset osastomme sijaitsevat Siltasairaalassa ja plastiikkakirurgian osasto Puistosairaalassa.

            Tukielinkirurgian osastot S5A ja S6

            Osastoilla hoidetaan ortopedisia ja traumatologisia potilaita pre- ja postoperatiivisesti. Päivystyksellisiä potilaista on noin 80%. Osastoilla on tarkkailupaikkoja. Keskimääräinen hoitoaika osastoilla on 3-4 päivää.
                 – S5A erikoisalana on selkäkirurgiset potilaat ja selkäydinvammautuneen potilaan hoito. Osastolla on myös osin valtakunnallinen vastuu kirurgisesti hoidettavien luutuumoripotilaiden hoidosta.
                 – S6 erikoisalana on käsikirurgia, osastolla hoidetaan myös alaraaja- ja lantiomurtumapotilaita.

            Kirurgian vuodeosasto
                 – Vuodeosastolla hoidamme erikoisosaamista vaativia plastiikka-, rintarauhas- ja laskimokirurgisia potilaita. Potilaillemme tehdään erilaisia plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, joita ovat muun muassa ihosyöpäleikkaukset, massiivisen laihtumisen jälkeiset vartalonmuovausleikkaukset sekä rintojen muovaus- ja korjausleikkaukset. Osastolle on keskitetty valtakunnallisesti pehmytkudossarkooma-, raaja- ja imutie-, ihosyöpä- sekä trans- ja lantiokirurgia. Hoidamme myös potilaita, joilla on leikkaushoitoa vaativia akuutteja tai kroonisia haavoja. Erityisosaamistamme onkin vaativa haavanhoito ja mikrokirurgisten kielekkeiden postoperatiivinen hoito.

            Hae rohkeasti tai soita ja kysy tehtävästä lisää! Sairaanhoitajan palkka on 2801, 42 EUR/ kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät. Sairaanhoidon opiskelijoiden palkat 140-179 op on 2487,92 EUR/kk ja yli 180 op on 2626,19 EUR/kk.

            HUSin työntekijänä sinulla on laajat koulutusmahdollisuudet ja ammatillisen kehittymisen edellytykset. HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten ePassin, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Lisäksi HUS tarjoaa työntekijälle tuettua työpaikkaruokailua. HUSin työntekijöille poliklinikkamaksut ovat maksuttomia.

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja. Sijaiseksi voimme palkata myös sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on kirjattuna vähintään 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun. Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot:

            Vuodeosasto S5A: Osastonhoitaja Johanna Jalkanen p. 050 427 2229

            Vuodeosasto S6: Osastonhoitaja Kerstin Steffansson-Öhman p. 050 466 0501

            Kirurgian vuodeosasto: Osastonhoitaja Katja Lahtinen p. 050 427 2214

            Rekrytoija Pia Packalén p. 040 194 2388

Palkkaus:SOTE
Työ alkaa:08.02.2024
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: