HUS

Sairaanhoitaja, Sydänvalvonta, Sydän- ja keuhkoke

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 02.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.06.2024, 23:59
  • 01.06.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Sydänvalvonta, Sydän- ja keuhkoke

Sairaanhoitaja, Sydänvalvonta, Sydän- ja keuhkoke, HUS, Porvoo

Sairaanhoitaja, oletko innokas tarttumaan haasteeseen ja oppimaan uutta tai oletko jo kokenut osaaja ja haluat syventää asiantuntijuuttasi? Tule joukkoomme tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä kardiologisten potilaiden valvontayksikössä.

            Sydänvalvonta on viisipaikkainen yksikkö, jossa potilaat tarvitsevat jatkuvaa sydämen toiminnan monitorointia, verenkierron seurantaa ja hoitoa. Keskeisiä hoitoon tulon syitä ovat akuutti tai epästabiili sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, vaikea rytmihäiriö, kuten johtumishäiriö tai brady-/takykardia. Sydänvalvonnan hoitojaksot ovat päivystysluonteisia ja potilaat tulevat hoitoon pääsääntöisesti päivystyksestä, vuodeosastolta tai toisesta sairaalasta.

            Tarjoamme sinulle monipuolista ja mielenkiintoista hoitotyötä Sydänvalvonnassa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää kardiologista osaamistasi kannustavassa, työtäsi ja työhyvinvointiasi tukevassa työyhteisössä.

            Odotamme Sinulta positiivista asennetta, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja halua kehittää valvontatyötä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

            Sydänvalvonnassa tehdään kolmivuorotyötä ja käytössä on yhteisöllinen toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu. Hyvinkään sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja henkilökuntamme käytössä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. HUSlaisena saat käyttöösi myös ePassin avulla liikunta- ja kulttuurietuja.

            Tervetuloa mukaan osaavaan tiimiimme!

            Tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 EUR sekä mahdolliset kokemus- tai muut lisät.

            Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Toivomme, että voit aloittaa 22.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Lisätietoja tehtävästä antaa

            osastonhoitaja Linnea Mäkipää, 040 167 7416

            ylihoitaja Anniina Ranta 050 513 0950

            Lisätietoa rekrytoinnista antaa

            rekrytoija Taina Tarus 040 484 3841

Palkkaus:SOTE-sopimuksen mukaan
Työ alkaa:04.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: