HUS

Sairaanhoitaja Porvoon sairaala Jatkuva haku

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 19.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja Porvoon sairaala Jatkuva haku

Sairaanhoitaja Porvoon sairaala Jatkuva haku, HUS, Porvoo

Kiinnostaako monipuolinen ja merkityksellinen työ erikoissairaanhoidossa? Porvoon sairaala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri yksiköissä kokemuksesi tai mielenkiintosi mukaisesti.

            Haemme nyt joukkoomme SAIRAANHOITAJIA tai sairaanhoitajaopiskelijoita (140 op) eri pituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä on mahdollisuus myös tehdä osa-aikaista työtä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

            HUS Porvoon sairaala on monipuolinen 24/7 päivystävä lähisairaala. Meillä voit työskennellä mm. sisätautisella tai kirurgisella vuodeosastolla, dialyysissä, eri erikoisalojen poliklinikoilla ja toimenpideyksiköissä tai alueellisessa kotisairaalassa.

            Uraansa aloittavan valmistuneen sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 EUR/kk (ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät).

            Arvostamme reipasta asennetta ja motivaatiota tehtävää kohtaan. Kehittyäksesi erikoissairaanhoidon ammattilaiseksi saat tukea yksikkösi esihenkilötiimiltä ja työyhteisöltä. Perehdytämme sinut yksiköllisesti alan ammattilaiseksi yksiköissämme kokeneempien kollegoiden, opetushoitajien ja yksiköiden esihenkilötiimin toimesta huomioiden sinun lähtökohtasi. Meillä sinun on mahdollisuus sairaanhoidonopiskelijana (140 op) suorittaa halutessasi rajattu iv-lupa.

            HUS tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuudet täydennyskoulutuksiin ja kieliopintoihin. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin hyödyntämällä mm. yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, sekä mahdollistaa itselle mieluisten työvuorojen tekemisen.

            HUSin tarjoamia etuuksia ovat mm. henkilöstölle vuokrattavat loma-asunnot, vuosittain jaettava kulttuuri- ja liikunta- ja työsuhdematkalippuetu (ePassi vuonna 2024-300 EUR). Lisäksi HUS tarjoaa työntekijälle tuettua työpaikkaruokailua ja palvelussuhdeasuntoja.

            Porvoon sairaalalla on pienen sairaalan hengen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjota sinulle mm. ilmainen pysäköinti ja kuntosali työpaikkasi alakerrassa.

            Porvoo on idyllinen ja kaunis kaupunki, jossa luonto alkaa jo kotiovelta. Porvoossa on laadukkaita palveluita, viihdettä, kulttuuria ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Sairaala sijaitsee kauniin jokisuiston reunalla hyvien kulkuyhteyksien päässä – niin Porvoon keskustasta kuin pääkaupunkiseudultakin.

            Ota meidät seurantaan myös Instagramissa (@duunissaporvoonsairaalassa)!

            Tervetuloa meille Porvoon sairaalaan! HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja. Sijaiseksi voimme palkata myös sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on kirjattuna vähintään 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

            Rekrytoija Hanna Kokko hanna.kokko@hus.fi p. 040 516 8014.

Palkkaus:SOTE-sopimuksen mukaan
Työ alkaa:23.01.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: