HUS

Sairaanhoitaja kesäksi Kotisairaalaan

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.05.2024, 23:59
  • 22.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja kesäksi Kotisairaalaan

Sairaanhoitaja kesäksi Kotisairaalaan, HUS, Porvoo

Oletko sinä kiinnostunut liikkuvasta ja monipuolisesta työstä? Innostutko merkityksellisestä sairaanhoitotyöstä, joka viedään kotiin?

            Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajalle 29.9.2024 asti Porvoon sairaalaan, Itä-Uudenmaan kotisairaalaan. Työt alkavat 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

            Itä-Uudenmaan kotisairaala toteuttaa vuodeosastotasoista sairaanhoitoa potilaan kotona Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella ympäri vuorokauden. Suurimmat potilasryhmämme ovat infektiopotilaat, sekä palliatiiviset- ja saattohoitopotilaat. Toteutamme muun muassa suonensisäistä lääke- ja nestehoitoa, verensiirtoja sekä vaativaa kivun hoitoa. Toimipisteemme sijaitsevat HUS Porvoon sairaalassa sekä Loviisassa ja Sipoossa. Kotisairaalan sairaanhoitajat toimivat Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen perusterveydenhuollon yksiköiden sairaanhoidollisena tukena päivystysaikaan. Kotisairaala on osa HUS Porvoon sairaalan palliatiivisen keskuksen toimintaa.

            Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, joka sisältää tarvittaessa myös tietojärjestelmä- ja lääkehoidon lupakoulutukset, sekä monipuolisen ja haastavan työn, jossa kehityt osaajana sairaanhoidon eri osa-alueilla. Sairaanhoitajan työ kotisairaalassa on hyvin itsenäistä ja alati muuttuvat tilanteet vauhdittavat työpäiviemme kulkua.

            Panostamme yksikössämme eri ammattiryhmien väliseen tiimityöhön. Toivomme, että sinä olet luonteeltasi tiimipelaaja, joka työskentelee kanssamme potilaan parhaaksi. Odotamme sinulta hyvää organisointikykyä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että olet motivoitunut työhön ja sitoutunut jatkuvaan itsesi sekä toiminnan kehittämiseen.

            Arvostamme aiempaa kokemusta kotisairaalatyöstä. Työssäsi tarvitset ajokorttia. Sairaanhoitajilla on käytössään työnantajan tarjoama auto, mutta oman auton ajoittainen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

            Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2990,56 EUR/kk (ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät).

            Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin hyödyntämällä mm. yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, sekä mahdollistaa itselle mieluisten työvuorojen tekemisen. Lisäksi HUS tarjoaa työntekijälle tuettua työpaikkaruokailua ja palvelussuhdeasuntoja. Porvoon sairaalalla on pienen sairaalan hengen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjota sinulle mm. ilmainen pysäköinti, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja kuntosali työpaikkasi alakerrassa.

            Porvoo on idyllinen ja kaunis kaupunki, jossa luonto alkaa jo kotiovelta. Porvoossa on laadukkaita palveluita, viihdettä, kulttuuria ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Sairaala sijaitsee kauniin jokisuiston reunalla hyvien kulkuyhteyksien päässä – niin Porvoon keskustasta kuin pääkaupunkiseudultakin.

            Lähetä hakemuksesi pian ja tule meille työkaveriksemme, täytämme sijaisuuden sopivan ehdokkaan löytyessä!

            HUSissa olet elämäntyössä.

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Ole yhteyksissä, kerromme mielellämme lisää.

            Osastonhoitaja Lotte Stenman, lotte.stenman@hus.fi, 050 427 2312.

            Koordinoiva ylihoitaja Marika Innanen, marika.innanen@hus.fi, 050 382 9183

Palkkaus:sote-sopimuksen mukaan
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: