HUS

Sairaanhoitaja jatkuva haku

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 29.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja jatkuva haku

Sairaanhoitaja jatkuva haku, HUS, Vantaa

Oletko kokenut sairaanhoitaja vai alan opiskelija. Hoitaja tule elämäntyöhön HUSin Peijaksen sairaalaan! Yhdessä rakennamme joka päivä erikoisairaanhoidon tulevaisuutta. Meillä saat parhaan yhteisön ammatilliselle kehittymiselle ja voit hakea hoitotyöhön uusia uramaisemia.

            Haemme useita SAIRAANHOITAJIA ja näiden alojen opiskelijoita, joilla on kertynyt vähintään 140 op eri pituisiin sijaisuuksiin HUS Peijaksen sairaalan eri yksiköihin. Osa-aikainen työ on myös mahdollista. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia.

            Etsimme eri pituisiin sairaanhoitajan sijaisuuksiin Peijaksen sairaalaan hoitotyön konkareita ja alan opiskelijoita useisiin yksiköihin:

            – Sisätautien osastoille S2 ja S3

            – Sydän- ja Keuhkokeskuksen osastolle KEU4

            – Tekonivelkirurgian, Ortopedian ja Traumatologian osastoille K2 ja K3

            – Urologian osastolle K1

            – Sijaispooliin, jossa työskennellään useilla osastoilla

            – Poliklinikoillemme Kirurgia, Urologia ja Yhteispoliklinikka

            HUS Peijaksen sairaala on Vantaalla Rekolan juna- aseman läheisyydessä oleva edistyksellinen sairaala, jossa teemme hoitotyötä useissa erikoisaloissa. Kokemus aiemmasta potilaan hoitotyöstä katsotaan eduksi, mutta sinä voit olla kokenut konkari tai alan opiskelija. Me perehdytämme sinut parhaaksi ammattilaiseksi yksikössämme. Tärkein ominaisuus tehtävässä onnistumisen kannalta on sinun oma motivaatiosi tehtävää kohtaan. Koulutamme sinut Apotin käyttöön sekä meillä voit suorittaa lääkeluvat.

            Tarjoamme sinulle:

            Hyvän perehdytyksen, joka suunnitellaan yksilöllisesti työntekijän tarpeen mukaan. Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatissasi. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet.

            Mahdollisuuden vaikuttaa työvuorosuunnitteluun, useissa yksiköissä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Tämä lisää työssä jaksamista ja työtyytyväisyyttä. Sinua tukevan esihenkilön, joka on helposti tavoitettavissa

            Hyvät kulkuyhteydet VR- junilla tai bussilla, paljon pysäköintitilaa autoilijalle. Mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon ja kuntosaliin. E-passin (300EUR/vuosi sis. työmatka alennuksen, kulttuuri ja liikuntaedun). Tuetun työpaikkaruokailun.

            Palkka tehtäväkohtainen sairaanhoitajalla on 2801,42 euroa / kk + kokemuslisät ja vuorotyölisät.

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja, ensihoitaja tai terveydenhoitaja. Sijaisuuksia täytettäessä huomioidaan myös alan opiskelijat, joilla on opintopisteitä kertynyt vähintään 140 op, ja olet kirjoilla oppilaitoksessa. Jos olet opiskelija, pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi.

            Sijaisuudet täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista

            Tietoa Peijaksen sairaalasta ja sen yksiköistä löydät https://www.hus.fi/potilaalle/sairaalat-ja-toimipisteet/peijaksen-sairaala

            Voit kysyä lisää avoimena olevista paikoistamme

            Rekrytoija Katja Kiviranta p. 040 705 0490

Palkkaus:Sote
Työ alkaa:02.02.2024
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: