HUS

Sairaanhoitaja Jatkuva haku Lohjan sairaala

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 22.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja Jatkuva haku Lohjan sairaala

Sairaanhoitaja Jatkuva haku Lohjan sairaala, HUS, Lohja

Tule työkaveriksemme Lohjan sairaalaan. Haemme nyt sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita (140 op) eri pituisiin sijaisuuksiin Lohjan sairaalan. Työpisteesi sovitaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella.

            Arvostamme reipasta asennetta ja kiinnostusta erikoissairaanhoitoa kohtaan. Pääset työskentelemään osana moniammatillista ja osaavaa tiimiä. Sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää osaamistasi erikoissairaanhoidon laadukkaassa hoitotyössä ammattilaistemme tukemana ja ohjaamana. Meillä sinun on mahdollisuus sairaanhoidonopiskelijana (140 op) suorittaa halutessasi rajattu iv-lupa. Perehdyttämisesi toteutamme opetushoitajien johdolla yksilöllisesti ottaen huomioon osaamisesi. Useiden erikoisalojen ansiosta työ säilyy vaihtelevana ja voit kehittyä moniosaajaksi!

            Medisiininen vuodeosasto

            Lohjan sairaalan medisiininen vuodeosasto toimii yhteisosastona ja päivystävänä yksikkönä, jossa hoidamme sisätautien, neurologian sekä keuhko- ja sydänpotilaita. Vuodepaikkoja on 47. Meillä perehdytys koetaan tärkeäksi ja räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

            Anu-Liina, sairaanhoitaja: ”Työyhteisömme on ymmärtäväistä ja auttavaista uusille kollegoille, tsemppaava työympäristö ja kivat työkaverit auttavat jaksamaan.”

            Operatiivinen vuodeosasto

            Vuodeosastollamme hoidetaan pehmytosakirurgisia, ortopedisiä ja traumatologisia potilaita. Suunnitellusti leikkaukseen tulevien potilaiden lisäksi osastomme on vahvasti päivystystä tukeva vuodeosasto, johon puolet potilaista saapuu päivystyksen kautta. Vuodepaikkoja on käytössä 35. Panostamme uuden työntekijän yksilölliseen perehdytykseen siihen suunnitellussa yksikössä. Lisäksi yksikkömme opetushoitajat ovat perehdytyksen tukena.

            ”Meillä on huumorintajuiset ja osaavat työkaverit. Työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja YHDESSÄ – moniammatillisesti. Työ antaa sopivasti haasteita ja itsensä kehittäminen on mahdollista. Hyvää tukea sai alkuun kokeneemmilta kollegoilta oman sairaanhoitajuuden löytämisessä ja toisaalta aikaa annettiin oppia asioita. Kaikkea ei tarvinnut osata heti. ”

             (instagram: hus_lohjakirurgia)

            Operatiiviset poliklinikat

            Yksikköömme kuuluvat Kirurgian-, Ortopedian- ja Plastiikkakirurgian poliklinikat, Preoperatiivinen poliklinikka ja hoidonvaraus sekä endoskopiayksikkö. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja saat työskennellä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä, vaihtelevien työtehtävien parissa. Työ on päivätyönluontoista. Meillä saat hyvän ja yksilöllisen perehdytyksen työtehtäviisi.

            Medisiiniset poliklinikat

            Yksikköömme kuuluu sisätautien erikoisalojen poliklinikat, jossa toimii myös kliinisen fysiologian tutkimusyksikkö, neurologian poliklinikka ja polikliininen hoitoyksikkö. Työ poliklinikalla on vaihtelevaa ja sairaanhoitajat työskentelevät lääkärin- sekä hoitajan vastaanotolla. Työ on päivätyönluontoista. Meillä saat hyvän ja yksilöllisen perehdytyksen työtehtäviisi.

            Varahenkilöstö

            Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn moniammatillisissa työyhteisöissä. Varahenkilöstö työskentelee lähes kaikissa Lohjan sairaalan yksiköissä. Keskimäärin kolme yksikköä sisältävä kiertoalueesi järjestetään yhdessä keskustellen huomioiden osaamisesi ja toiminnan tarpeet, perehdyttämisesi toteutamme yksilöllisesti.
            Varahenkilön ydintehtävänä on laadukas potilashoito, ja tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamistasi.

             

            Lohjan sairaalalla on tarjota työntekijöilleen maksuton pysäköinti, tuettu työpaikkaruokailu viihtyisässä lounasravintolassamme sekä sairaalan kuntosali ilmaiseksi henkilökunnan käytettävissä. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja pääset suunnittelemaan itse vuorojasi yhteisesti sovittujen pelisääntöjen puitteissa. Meille tärkeää on, että henkilökuntamme jaksaa ja voi hyvin. Lisäksi HUSlaisena pääset myös hyödyntämään erilaisia henkilöstöetuja ja HUS tarjoaa työntekijöilleen kulttuuri-, liikunta- ja työsuhdematkalipun (E-passi vuonna 2024- 300 EUR).

            Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Olet lämpimästi tervetullut meille!

            Palkka

            Uraansa aloittavan sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 EUR/kk (+kokemuslisät ja muut lisät).

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja. Sijaiseksi voimme palkata myös sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on kirjattuna vähintään 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun. Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Operatiiviset vuodeosastot: koordinoiva ylihoitaja Tarja Vesanen p. 040 724 2274, osastonhoitaja Pipsa Vahteri p. 050 428 7689

            Medisiiniset vuodeosastot: koordinoiva ylihoitaja Eija Lamberg p. 050 427 7779, osastonhoitaja Marja Tallgrén p. 050 427 3815

            Operatiiviset poliklinikat: koordinoiva ylihoitaja Tarja Vesanen p. 040 724 2274, osastonhoitaja Leena Tapanila p. 050 570 5163

            Medisiiniset poliklinikat: koordinoiva ylihoitaja Eija Lamberg p. 050 427 7779, Osastonhoitaja Suvi Lehtiö, p. 050 5930761

            Varahenkilöstö: koordinoiva ylihoitaja Eija Lamberg p. 050 427 7779, Osastonhoitaja Tarja Lillman p. 050 428 7694

            Rekrytointiasioista Rekrytoija Hanna Kokko, p. 0405168014 .

Palkkaus:SOTE-sopimuksen mukaan
Työ alkaa:23.01.2024
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: