HUS

Sairaanhoitaja ja sairaanhoidon opiskelija Päivys

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 19.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja ja sairaanhoidon opiskelija Päivys

Sairaanhoitaja ja sairaanhoidon opiskelija Päivys, HUS, Hyvinkää

Hei sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija. Oletko kiinnostunut työskentelemään akuuttihoidon parissa? Pidätkö haasteellisesta työstä ja nopeasti muuttuvista tilanteista?

            Tarjoamme Hyvinkään sairaalan päivystyksessä mahdollisuuden perehtyä akuuttihoitotyöhön kesätyön merkeissä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta päivystyspotilaiden hoidosta, sillä työyhteisö ja sen esimiestiimi tarjoavat Sinulle täyden tukensa ja mahdollisuuden kehittyä akuuttihoitotyön ammattilaiseksi.

            Hyvinkään päivystys on osa HUS Akuuttia. Yhteispäivystyksessä hoidamme sekä yleislääketieteen potilaita että erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Tarkempaa valvontaa tarvitsevat potilaat hoidetaan erikoissairaanhoidon seurantalinjoilla. Aikuispotilaiden lisäksi päivystyksessä toimii lasten päivystys, jolle on oma tilansa yhteispäivystyksen vieressä.

            Meillä on tarjolla useita eri työpistettä, joissa henkilökunta kiertää oman osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaan. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Saat juuri sinulle sopivan perehdytyksen monipuolisessa työyksikössä.

            Arvostamme reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työtoverin ja asiakkaan hyvä kohtaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Toivomme, että olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja valmis sitoutumaan tiimiimme.

            Työ on kolmivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Useimmilla valituilla on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen määräaikaisena työntekijänä niin halutessaan.

            Kerrothan hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lasten päivystyksessä tai varahenkilöstössä ja minkälaista työaikaa olisit valmis tekemään ja millä ajalla olisit valmis työskentelemään.

            Katso päivystyksen rekryvideo osoitteesta: https://youtu.be/zj3TanOg3fE

            Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävät heti sopivan sijaisen löydyttyä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja.

            Sijaiseksi voimme palkata sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista. Pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi, läsnäolotodistuksesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot:

            Lisätietoja tehtävästä antavat: osastonhoitaja Hanna Heino hanna.heino@hus.fi p. 050 427 3511 ja apulaisosastonhoitaja Marjut Åström marjut.astrom@hus.fi p. 040 675 0336.

Palkkaus:Sote
Työ alkaa:22.12.2023
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: