HUS

Osastonsihteeri (vuorotteluvapaan sijaisuus)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Osastonsihteeri (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Osastonsihteeri (vuorotteluvapaan sijaisuus), HUS, Helsinki

Kiinnostaako innostava ja merkityksellinen työ monipuolisten sihteerin työtehtävien ja asiakaskohtaamisen parissa? Oletko alan konkari tai työstä kiinnostunut oppija? Olemme osaajia monenlaisilla koulutus- sekä työkokemustaustoilla erilaisilta ammattialoilta.

            Haussa on osastonsihteerin tehtävämme vuorotteluvapaan sijaisuuksiin Meilahden sairaala-alueelle kolmivuorotyöhön ajanjaksolle 1.7.-9.10.2024 sekä päivä- ja kaksivuorotyöhön ajanjaksolle 29.7.2024-24.1.2025.

            Työhön perehtyminen on suunniteltu alkavaksi 17.6. tai 8.7. alkaen. Vuorotteluvapaasijaisuuden jälkeen sijaisuuden jatko voi olla mahdollinen. Työllistymismahdollisuutemme sijaisuuksien jälkeen ovat hyvät. Toimintaamme on koko HUS-alueella, kuten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Olemme moniosaava joukkue työskennellessämme useissa yksiköissä ja toimiessamme vaihtuvissa tilanteissa useiden työtehtävien parissa.

            Osastonsihteereinä toimimme osana moniammatillista yhteistyötä, tuemme keskeytymätöntä potilaan hoitoketjua sekä tarjoamme parasta asiakaskohtaamista. Tarjoammekin sinulle vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät, ja keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat potilaiden sisään- ja uloskirjaukset, hoidon ajanvaraukset, tutkimustilaukset, asiakirjojen käsittely ja läheteliikenne sekä asiakaskohtaaminen ja monikanavainen asiakaspalvelu.

            Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen itsenäiseen työhön sekä työuran rakentamiseen. Kasvatamme tekijöistämme ammattilaisia potilaan parhaaksi, ja pääset laajentamaan vastuualueitasi työssäsi sekä kehittämään itseäsi koulutuksissa, joita tarjoamme työntekijöillemme.

            Pääset osallistumaan toimintamme, yhteisömme ja osaamisesi kehittämiseen sekä huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Käytössämme on myös yhteisöllinen työvuorosuunnittelu eli pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Tiimityöskentelijä, liity moniosaavaan joukkoomme, jossa arvostamme toisiamme ja teemme yhdessä merkityksellistä, vastuullista ja potilaslähtöistä työtä joka päivä.

            Toivomme sinulta kykyä työskennellä moniammatillisesti, hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä taitoa kohdata potilaat parhaalla asiakaspalveluotteella. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet lisäksi oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää paineensietokykyä ja tarkkuutta, hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia eri tietojärjestelmien käyttöön työssäsi.

            Arvostamme kiinnostusta alaa ja jatkuvaa kehittymistä kohtaan. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta sihteerin työstä ja asiakaspalvelusta sekä mahdollista erikoissairaanhoidon tuntemusta ja Apotin järjestelmäosaamista.

            Tutustu työhön ja työntekijöihimme www.hus.fi/ajankohtaista/osastonsihteeri-tarkea-osa-potilaan-hoitopolkua ja liity osaavaan ja vauhdikkaaseen joukkoomme HUS osastonsihteereihin.

            Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viimeistään hakuajan loppuun mennessä. Määräaikaiset tehtävämme täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä.

            Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Sote TESin mukaan, ja käytössämme on koeaika. Työt alkavat 17.6., 8.7. tai sopimuksen mukaan.

            HUSissa olet elämäntyössä!

            Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on:

            – ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai

            – alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai

            – vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Soveltuva toisen asteen koulutus ja soveltuva kokemus.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Lisätietoja osastonsihteerin työstä antaa palveluvastaavamme Sonja Sirviö-Kakko, puh. 040 596 3316 arkisin klo 9-11

            HUS – vaikuttavinta hoitoa

            https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

Palkkaus:TES mukaan
Työ alkaa:08.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: