HUS

Lähihoitaja jatkuva haku Diagnostiikkakeskus Meil

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 23:59
  • 27.05.2024, 23:59

Lähihoitaja jatkuva haku Diagnostiikkakeskus Meil

Lähihoitaja jatkuva haku Diagnostiikkakeskus Meil, HUS, Helsinki

Tervetuloa lähihoitajaksi polikliinisen näytteenoton tehtäviin Meilahteen! Ota uusi haaste vastaan itsenäisessä ja monipuolisessa näytteenottotyössä, jossa opit ja kehityt joka päivä.

            HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. Pääasiallinen toiminta-alueemme on HUS-yhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien hyvinvointialueiden perusterveydenhuolto. Vastaamme myös Kymenlaakson hyvinvointialueen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen laboratorio- ja kuvantamistoiminnasta.

            Toimimme kahdeksalla lääketieteen erikoisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Diagnostiset tutkimukset ovat keskeisessä roolissa sairauksien varmistamisessa, poissulkemisessa, osana hoitoa sekä hoidon seurannassa ja seulonnassa. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3500 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa yli 170 toimipisteessä.

            Tiimiimme kuuluu yli 50 ammattilaista ja toimimme useassa toimipaikassa Meilahden sairaala-alueella. Yksikössämme teet merkityksellistä ja arvostettua työtä potilasasiakkaidemme hyvän hoidon takaamisessa. Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle työsuhdetta Diagnostiikkakeskukseen Meilahteen polikliinisen näytteenoton tehtäviin. Tarjoamme sinulle ensisijaisesti kokoaikaista työtä.

            Polikliinisessa näytteenotossa palvelemme asiakkaitamme sekä ajanvarauksella että vuoronumeroin. Työhön sisältyy verinäytteenoton lisäksi gynekologinen näytteenotto ja ekg-rekisteröinnit. Vuodeosastonäytteenotossa työ on verinäytteenottoa sairaalapotilaista, mutta siihen sisältyy myös näytteiden käsittelyä, lähetystä ja vierianalytiikkaa.

            Asiakkaamme odottavat meiltä sujuvaa, luotettavaa, ripeää ja ystävällistä palvelua. Tavoitteitamme ovatkin hoidon oikea-aikaisuus, erinomainen asiakaskokemus ja potilasturvallinen toiminta. Näiden osalta me seuraamme, arvioimme ja kehitämme toimintaamme yhteisesti henkilöstömme kanssa.

            Työssä onnistuminen edellyttää tarkkaa ja huolellista työotetta, osaamista preanalytiikan ja näytteenoton prosesseista, unohtamatta asiakaskohtaamis- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä onnistumista tukevat selkeä näytteenoton prosessi työ- ja toimintaohjeineen sekä osaavat kollegat ja asiantuntevat vastuuhenkilöt. Panostamme yksikössämme perehdytykseen, laadimme yksilöllisen perehtymissuunnitelman sekä huolehdimme, että osaamisesi kehittyy koko työurasi ajan.

            Arvostamme aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja myönteistä asennetta ja intoa vaativaa asiakastyötä kohtaan. Edellytämme, että paineensietokykysi on hyvä ja toimit ammatillisesti kaikissa tilanteissa. Toivomme, että olet innokas kehittämään omaa osaamistasi ja annat ideoita myös yhteisten toimintatapojamme kehittämiseen. Työkaveriksi haemme reilua, työtehtävissä ja työyhteisössä vastuullista ammattilaista. Käytössämme olevalla työvuorosuunnitteluohjelmalla voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja työpistesijoituksiin.

            Tehtäväkohtainen palkka on 2540,67 euroa kuukaudessa. Palkkauksessasi huomioidaan mahdollinen kokemuslisä, joka on enintään kahdeksan prosenttia tehtäväkohtaisesta palkastasi. Lisäksi meillä HUS Diagnostiikkakeskuksessa on käytössä suoritepalkkaus, jolla sinun on mahdollista korottaa omaa kuukausiansiotasi.

            Henkilöitä haastatellaan ja palkataan haun jo ollessa käynnissä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 27.5.2024.

            Tervetuloa lähihoitajaksi Diagnostiikkakeskukseen!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Kysy rohkeasti lisätietoja!

            Osastonhoitaja Satu Laurema, satu.laurema@hus.fi tai 050 427 1394.

            HUS – vaikuttavinta hoitoa
            https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

Palkkaus:2540,67 euroa kuukaudessa
Työ alkaa:01.05.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: