HUS

Laboratorioinsinööri Diagnostiikkakeskus Kliinine

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 23:59
  • 03.05.2024, 23:59

Laboratorioinsinööri Diagnostiikkakeskus Kliinine

Laboratorioinsinööri Diagnostiikkakeskus Kliinine, HUS, Helsinki

Tervetuloa laboratorioinsinööriksi HUS Diagnostiikkakeskuksen Automaatiolaboratorioon

            Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä laboratorioinsinööriä vakinaiseen työsuhteeseen HUS Diagnostiikkakeskukseen, Kliinisen kemian Automaatiolaboratorioon Meilahteen. Työ voi alkaa 15.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

            HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. Pääasiallinen toiminta-alueemme on HUS-yhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien hyvinvointialueiden perusterveydenhuolto. Vastaamme myös Kymenlaakson hyvinvointialueen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen laboratorio- ja kuvantamistoiminnasta.

            Toimimme kahdeksalla lääketieteen erikoisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Diagnostiset tutkimukset ovat keskeisessä roolissa sairauksien varmistamisessa, poissulkemisessa, osana hoitoa sekä hoidon seurannassa ja seulonnassa. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3500 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa yli 170 toimipisteessä.

            HUS Diagnostiikkakeskuksen Kliinisen kemian vastuualueen toiminnot sijaitsevat Meilahdessa sekä 10 muussa ympärivuorokautisesti päivystävässä sairaalassa. Kliinisen kemian vastuualue tuottaa vuosittain noin 20 miljoonaa laboratoriotutkimusta ja se on akkreditoitu standardin SFS-EN ISO 15189:2013 mukaan. Tavoitteenamme on kehittää palveluitamme jatkuvasti asiakastarpeen mukaisesti, lean-periaatteita noudattaen.

            Kiinnostaako Sinua monipuolinen ja vaihteleva laboratorioinsinöörin työ?

            Laboratorioinsinöörinä vastaat Automaatiolaboratorion laboratoriovesilaitteistojen ja erilaisten laboratoriolaitteiden (esim. sentrifugien) toiminnasta ja em. kokonaisuuksiin liittyvästä ohjeistuksesta sekä henkilöstön perehdyttämisestä. Olet myös Automaatiolaboratorion kylmälaitteiden sekä -tilojen vastuuhenkilö ja osallistut Automaatiolaboratorion edustajana tarvittaviin kilpailutuksiin ja hankintoihin. Laboratorioinsinöörinä toimit Automaatiolaboratorion olosuhdevalvonnan, laiterekisterijärjestelmän (Medusa) pääkäyttäjänä sekä HUS Lääkintälaitetekniikan yhdyshenkilönä Automaatiolaboratorion huoltosopimus-asioissa. Laboratorioinsinöörinä koordinoit laboratorion kunnostukseen ja muutostarpeisiin liittyviä hankkeita (sähkö-, tietoliikenne, vesi- ja viemäri) ja olet mukana em. osalta uusien analysaattoreiden ja laitteiden asennuksissa. Teet yhteistyötä eri HUS:n yksiköiden, Diagnostiikkakeskuksen asiantuntijoiden, laboratorion henkilökunnan ja Automaatiolaboratorion eri sidosryhmien kanssa. Työnkuvaasi kuuluu Automaatiolaboratorion (lääkintä)laite- ja IT-laitteiden inventaariot sekä laboratorioprosessiin kuuluvien laskujen asiatarkastusta ja asiatarkastukseen liittyvää mahdollista selvittelyä. Työhösi voi kuulua myös muita tehtäviä.

            Mitä odotamme sinulta?

            Tehtävä edellyttää insinöörin (AMK) tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa laboratoriotekniikan alalta tai soveltuvaa alan pitkää työkokemusta.

            Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tulla toimeen moniammatillisessa työyhteisössä sekä MS Office-järjestelmien hyvää osaamista. Toivomme Sinulta ammattimaista asennetta, yhteistyö- ja organisointikykyä, ja kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet asenteeltasi luova ongelmanratkaisija, seuraat alan kehitystä ja olet kiinnostunut asiakaslähtöisestä laboratoriopalveluiden kehittämisestä. Kokemus kliinisessä laboratoriossa tai biotieteellisessä tutkimuslaboratoriossa, laboratoriotietojärjestelmien osaaminen sekä englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

            Tehtäväkohtainen palkka on 3860,00 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Yksikön vastaava Christel Pussinen puh. 050 427 9789 ja vastuuyksikön päällikkö Marja-Kaisa Koivula puh. 040 144 8123

            HUS – vaikuttavinta hoitoa
            https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

Palkkaus:3860,00 EUR/kk
Työ alkaa:15.05.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: