HUS

Laboratoriohoitaja Diagnostiikkakeskus Genetiikka

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 23:59
  • 24.05.2024, 23:59

Laboratoriohoitaja Diagnostiikkakeskus Genetiikka

Laboratoriohoitaja Diagnostiikkakeskus Genetiikka, HUS, Helsinki

Tervetuloa laboratoriohoitajaksi Diagnostiikkakeskukseen, genetiikan laboratorioon!

            HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. Pääasiallinen toiminta-alueemme on HUS-yhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien hyvinvointialueiden perusterveydenhuolto. Vastaamme myös Kymenlaakson hyvinvointialueen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen laboratorio- ja kuvantamistoiminnasta.

            Toimimme kahdeksalla lääketieteen erikoisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Diagnostiset tutkimukset ovat keskeisessä roolissa sairauksien varmistamisessa, poissulkemisessa, osana hoitoa sekä hoidon seurannassa ja seulonnassa. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3500 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa yli 170 toimipisteessä.

            Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Diagnostiikkakeskuksen genetiikan laboratorioon Meilahden sairaala-alueelle.

            Genetiikka on jatkuvasti kehittyvä lääketieteen erikoisala. Laboratoriossamme tehdään syöpiin ja synnynnäisiin sairauksiin liittyviä syto- ja molekyyligeneettisiä tutkimuksia. Laajan tutkimusvalikoimamme avulla tavoitteemme on palvella monipuolisesti niin erikoissairaanhoitoa kuin myös perusterveydenhuoltoa oikea-aikaisesti sekä laadukkaasti. Laboratoriohoitajana olet avainasemassa näiden tavoitteiden toteutumisen kannalta.

            Työpäiväsi koostuvat mm. syto- ja molekyyligenetiikan analytiikasta sekä vuodeosastojen näytteenotosta.

            Odotamme sinulta seuraavia asioita:
                 – kiinnostusta ja halua kehittyä genetiikan alalla
                 – kehitysmyönteisyyttä
                 – aktiivista ja joustavaa työotetta
                 – tiimityötaitoja moniammatillisessa toimintaympäristössä
                 – kokemus syto- ja molekyyligenetiikan osaamisesta on eduksesi
                 – hyvää suomen kielen taitoa

            Jos olet juuri valmistunut tai olet juuri valmistumassa bioanalyytikoksi, ethän epäröi hakea tehtävää! Huomioimme hakemuksesi, ja sinulla on mahdollisuus päästä perehtymään monipuolisen yksikön työtehtäviin. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen huomioiden työkokemuksesi sekä olemassa olevat taitosi, ja tukenasi työssä on jatkuvasti tiivis ja kokenut työyhteisö.

            HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista ja useilta yrityksiltä sekä mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja. Tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 EUR kuukaudessa (SOTE-työehtosopimuksen mukaisesti). Tehtävässä maksetaan työkokemuslisää maksimissaan 8%. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

            Haethan tehtävää pian, viimeistään 24.5.2024.

            Tervetuloa laboratoriohoitajaksi genetiikan laboratorioon Diagnostiikkakeskukseen!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu laboratoriohoitaja.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-15 osastonhoitaja Tiina Pulliainen (puh. 040 515 1961) ja osastonhoitaja Tuula Lahtinen (puh. 050 428 6448).

Palkkaus:SOTE-sopimus
Työ alkaa:05.05.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: