HUS

Lääkäreitä HUS Työterveyteen, jatkuva haku

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.06.2024, 23:59
  • 28.06.2024, 23:59

Lääkäreitä HUS Työterveyteen, jatkuva haku

Lääkäreitä HUS Työterveyteen, jatkuva haku, HUS, Helsinki

Kiinnostaisiko Sinua lääkärin työ työnantajan omassa työterveyshuollossa – HUSin Työterveydessä? Haemme työterveyslääkäreitä, työterveyshuollon erikoislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä sekä yleislääkäreitä vakituisiin virkoihin.

            Työterveys on näköalapaikka tukien yhteiskunnallisesti merkitsevää peruspilaria: erikoissairaanhoito ja erikoissairaanhoidon sitoutuneet työntekijät.

            Tuotamme työterveyspalveluita HUSin 27 000 työntekijälle eri puolilla Uuttamaata ammattitaitoisella työterveyshuollon moniammatillisella tiimillä. HUSin Työterveyden työterveysasemat sijaitsevat Meilahdessa, Jorvissa, Tikkurilassa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Tammisaaressa ja Porvoossa.

            Työterveyshuoltoa toteutamme eettisesti kestävällä liiketoiminnalla. Työterveyshuollon toiminnat ovat monipuolisesti suunniteltu asetuksen ja lain mukaisesti tukemaan HUSin tulosyksikköjä ja työntekijöitä. HUS strategian mukaan työterveyshuolto on tärkeä osa työntekijäkokemuksen syntymistä ja siihen panostetaan.

            Työterveydessä Sinulla on keskeinen rooli asiakkaidemme työkyvyn tukemisessa mahdollistaen työurien pidentymisen ja sitä kautta asiakkaan elämän laadun parantumisen. Työnantajan kanssa on sovittu toimintamallit työkykyasioissa, mikä osaltaan mahdollistaa tiiviin ja vaikuttavan työterveysyhteistyön. Työterveyslääkärin työ HUSissa on merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä mielenkiintoisella sairaalamaailman näköalapaikalla.

            Tarjoamme säännöllisen arkityöajan, myös etätyömahdollisuus ja ison julkisen työnantajan edut sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Työajasta, työpisteestä ja työnkuvasta voidaan sopia joustavasti.

            Olet etsimämme lääkäri, jos sinulla lääketieteellisen ja työterveyshuollollisen tiedon ja taidon lisäksi on halua tehdä tiivistä työterveysyhteistyötä sekä moniammatillinen tiimityö on sinulle merkityksellistä. Arvostamme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä tai tarjoamme mahdollisuuden erikoistua.

            Työterveyshuollon erikoislääkärin tehtäväkohtainen palkka on 9005,03 EUR /kk.

            Kokeneen työterveyslääkärin (työterveyshuollon pätevöittävä koulutus) tehtäväkohtainen palkka on 8607,54 EUR /kk.

            Yleislääkärin (laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä) tehtäväkohtainen palkka on 8210,68 EUR /kk.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!
             

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja lisäksi työterveyshuollon toteuttamiseen tarvittava koulutus.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Johtava työterveyslääkäri Minna Majuri, p. 040 353 9104

            Vastaava työterveyslääkäri Heli Kuus-Seppänen, p. 040 585 9334

Palkkaus:LS
Työ alkaa:20.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: