HUS

Fyysikko Diagnostiikkakeskus Kliininen fysiologia

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:59
  • 06.05.2024, 23:59

Fyysikko Diagnostiikkakeskus Kliininen fysiologia

Fyysikko Diagnostiikkakeskus Kliininen fysiologia, HUS, Helsinki

Kiinnostavatko lääketieteellisen fysiikan tehtävät Suomen suurimmassa yliopistollisessa keskussairaalassa?

            HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. Pääasiallinen toiminta-alueemme on HUS-yhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien hyvinvointialueiden perusterveydenhuolto. Vastaamme myös Kymenlaakson hyvinvointialueen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen laboratorio- ja kuvantamistoiminnasta.

            Toimimme kahdeksalla lääketieteen erikoisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Diagnostiset tutkimukset ovat keskeisessä roolissa sairauksien varmistamisessa, poissulkemisessa, osana hoitoa sekä hoidon seurannassa ja seulonnassa. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3500 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa yli 170 toimipisteessä.

            Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja aloitekykyistä sairaalafyysikkoa Meilahden isotooppiyksikköön. Yksikössä tehdään laajalla yliopistosairaalan valikoimalla isotooppitutkimuksia sekä joitakin isotooppihoitoja. Yksikkömme moderneissa tiloissa on kaksi SPECT-TT- ja kaksi PET-TT-laitetta sekä viime vuonna käyttöön otettu PET-MK-laite. PET-radiolääkkeet meille tuottaa samoissa tiloissa sijaitseva Syklotroniyksikkömme.

            Keskeinen toimenkuvasi koostuu isotooppitoiminnan fyysikkotehtävistä sisältäen mm. potilastutkimusten analysointeja, laitteiden laadunvalvontaa, ongelmatilanteiden selvittelyä, hankintoihin osallistumista sekä tutkimusmenetelmien kehitystyötä osana kahdeksan KFI-fyysikon tiimiä. Ensisijaisesti työskentelet Meilahden sairaalan isotooppiyksikössä, mutta työtä tehdään myös muissa kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen vastuualueen yksiköissä koko HUS Diagnostiikkakeskuksen toiminta-alueella.

            Tehtävänkuva on vaativa, ja siksi edellytämme sinultakin paljon. Virallisen sairaalafyysikon nimikkeen ja vahvan osaamisen lisäksi tarvitset moniammatillisessa työyhteisössä välttämättömiä sosiaalisia taitoja, aloitteellisuutta sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Voimme katsoa eduksesi myös kokemuksen magneetti- sekä tietokonetomografiakuvauksesta sekä kiinnostuksen tutkimus- ja kehitystyöhön. Työtehtävät sisältävät avolähteisiin liittyvää säteilytyötä, ja tehtävään valittavan on toimitettava lääkärin lausunto soveltuvuudesta A-säteilytyöntekijäksi. Kyseessä on kokopäivätyö, jossa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Moniammatillisen henkilöstön ja viranomaisten kanssa työskentely edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

            HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työnantajan tukeman lounaan sekä mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja ja vuokrattavia lomamökkejä.

            Tehtäväkohtainen palkka on 5067,21 – 5640,79 EUR/kk ja tämän lisäksi mahdolliset työkokemus- ja muut lisät.

            Jätä hakemuksesi viimeistään 6.5.2024. Toimi täytetään 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa työkaveriksemme!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Sairaalafyysikon koulutus ja lisäksi nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Lisätietoja tehtävästä antaa ylifyysikko Outi Sipilä, p. 050 427 0807, tai vastuualuejohtaja Arja Uusitalo, p. 040 158 1947.

            HUS – vaikuttavinta hoitoa
            https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

Palkkaus:5067,21-5640,79 EUR/kk
Työ alkaa:25.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: