HUS

Erikoistuva lääkäri, Lääketieteen kandidaatti (LK

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Erikoistuva lääkäri, Lääketieteen kandidaatti (LK

Erikoistuva lääkäri, Lääketieteen kandidaatti (LK, HUS, Espoo

Haluatko oppia perusasiat sisätaudeista ja työskennellä hyvässä ohjauksessa? Tervetuloa joukkoomme erikoistuvaksi lääkäriksi Jorvin sairaalan sisätaudeille!

            Haemme erikoistuvia lääkäreitä reippaaseen joukkoomme HUSin Sisätautien linjalle Jorvin sairaalaan. Määräaikaisessa koulutusvirassamme työskentelemällä voit suorittaa koko sisätautien runkokoulutuksen tai reunakoulutuksen useille muille erikoisaloille. Muille aloille erikoistuvat lääkärit ovat tehneet reunakoulutusta yleensä 3 – 12 kuukauden ajan.

            Palvelun sijoituspaikkoina ovat sisätautien vuodeosastot, päivystyspoliklinikka ja päivystysalue (päivystysosasto ja tehovalvonta). Kardiologian puolelle meillä on sijoitus vuodeosastolle ja Sydäntutkimusosastolle (rytminsiirtoja, rasituskokeita tms.). Vuodeosastomme S4 ja S6 ovat yleissisätautiosastoja. S4:n yhteydessä toimii myös päiväsairaala. Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Jorvissa.

            Jorvissa kiinnitetään erityistä huomiota koulutukseen ja lähiohjaukseen, koska hyvä seniorituki on erikoistuville tärkeää. Haluamme tarjota hyvän perehdytyksen ja pehmeän laskun, jotta työelämä pääsee mukavasti vauhtiin. Näistä syistä työ sopii myös sisätautiuraansa aloittaville, vastavalmistuneille sekä kandeille. Koulutuksen kehittämisessä kuuntelemme erikoistuvien toiveita ja ideoita. Luonnollisesti myös ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumiseen on hyvät mahdollisuudet.

            Sijaisuudet kesälle 2024 täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työn aloitus ja virkasuhteen kesto sovitaan yksilöllisesti.

            Palkkaus uuden uraporrasjärjestelmän mukaisesti.

            Hae meille viimeistään hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Erikoistuva lääkäri: Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

            Lääketieteen kandidaatti: Edellytämme sinulta vähintään viidennen vuoden lääketieteen kandidaatin opintoja suoritetuksi.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi?

            Lisätietoja saat ylilääkäri Mika Lehdolta, puh. 050 428 7410, mika.lehto@hus.fi

Palkkaus:LS
Työ alkaa:18.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: