HUS

Erikoislääkäri / Erikoistuva lääkäri Psykiatria J

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.11.2024, 23:59
  • 01.11.2024, 23:59

Erikoislääkäri / Erikoistuva lääkäri Psykiatria J

Erikoislääkäri / Erikoistuva lääkäri Psykiatria J, HUS, Helsinki

Lääkäriksi HUS Psykiatrialle?

            Kaipaatko työympäristöösi edelläkävijyyttä, joustavuutta, moniammatillisen tiimin tuomaa työn vakautta sekä asiantuntevaa ja opastavaa senioritukea? Kannattaa jatkaa lukemista eteenpäin!

            Terveiset täältä HUS Psykiatriasta! Suomen suurimpana yliopistosairaalana yksiköistämme löytyy erittäin monipuolista osaamista ja lukemattomia eri vaihtoehtoja urallesi. Meillä tehdään laadukasta tutkimusta ja kehitämme jatkuvasti uusia hoitomenetelmiä ja toimintatapoja. Tule siis mukaan luomaan huomisen psykiatrista hoitoa! Meille tiimityö, hyvä lähiohjaus, ammatillinen kasvu ja kehitys ovat tärkeässä asemassa. Voimme tarjota sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työnkuvan ja pääset kehittämään osaamistasi omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Osaamisen jakaminen ja toistemme tukeminen on tärkeää niin erikoistuville kuin erikoislääkäreillemmekin.

            Sairaala- ja avohoitoyksiköitämme sijaitsee ympäri Uuttamaata ja meillä hoidetaan potilaita nuorisoikäisestä aina vanhusväestöön saakka. Erikoistuville lääkäreille tarjoamme kattavasti erilaisia erikoistumiseen sopivia työtehtäviä, sekä lukuisia yliopistosairaalan koulutusmahdollisuuksia. Meillä pääset myös suorittamaan monien erikoisalojen reunakoulutukseen kuuluvia jaksoja. Näitä jaksoja ovat esimerkiksi yleislääketieteeseen ja työterveyshuoltoon kuuluvat reunapalvelut.

            HUS Psykiatrian arjessa haluamme toimia järkevästi ja joustavasti. Uskomme, että hyvä perehdytys takaa mukavan startin ja jatkon urallesi. Työ HUS Psykiatrialla joustaa, kun elämä sitä vaatii.

            Kuulostaako siltä, että löytäisit paikkasi HUS Psykiatrian ammattilaisena? Olisimme iloisia saadessamme sinut HUS Psykiatrialle lääkäriksi! Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää meistä työpaikkana ja siitä, millaisia mahdollisuuksia meiltä ajankohtaisesti löytyisi juuri sinulle.

            Yhteystiedot:
            Jätä hakemus tai ole yhteydessä HUS Psykiatrian rekrytoinnin Janitaan puhelimitse 0406545851 tai sähköpostilla rekrypsykiatria@hus.fi!

            Tehtävän kelpoisuusehdot:

            Erikoislääkärin kelpoisuusehdot: Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Erikoistuvan lääkärin kelpoisuusehdot: Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Myös L4 ja L5 oikeuksin voit toimia sijaisena HUS psykiatrialla.

            Kielitaitovaatimuksena virkaan on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Palkkaus:Lääkärisopimus
Työ alkaa:01.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: