HUS

Apulaisosastonhoitaja Diagnostiikkakeskus Kliinin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 23:59
  • 27.05.2024, 23:59

Apulaisosastonhoitaja Diagnostiikkakeskus Kliinin

Apulaisosastonhoitaja Diagnostiikkakeskus Kliinin, HUS, Helsinki

Onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, vastuuta ja mukavat työtoverit? Tule meille apulaisosastonhoitajaksi Diagnostiikkakeskuksen Automaatiolaboratorioon!

            HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. Pääasiallinen toiminta-alueemme on HUS-yhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien hyvinvointialueiden perusterveydenhuolto. Vastaamme myös Kymenlaakson hyvinvointialueen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen laboratorio- ja kuvantamistoiminnasta.

            Toimimme kahdeksalla lääketieteen erikoisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Diagnostiset tutkimukset ovat keskeisessä roolissa sairauksien varmistamisessa, poissulkemisessa, osana hoitoa sekä hoidon seurannassa ja seulonnassa. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3500 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa yli 170 toimipisteessä.

            Etsimme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa apulaisosastonhoitajan tehtävään Automaatio 2 -laboratorioon kliinisen kemian vastuualueelle. Tehtävä täytetään 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

            Automaatio 2 on päivystävä kliinisen hematologian analytiikkaan painottuva laboratorio, jossa tutkimusvalikoimaan kuuluvat hyytymis-, verenkuva-, erite- ja punktionestetutkimukset sekä pienkemiaa ja allergiatutkimuksia. Lisäksi tehtäviimme kuuluu näytteenottoa.

            Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajan työparina yksikön päivittäisen työn organisoinnissa ja resursoinnissa sekä osallistut kliiniseen työhön. Tehtäviisi kuuluu lisäksi toiminnan jatkuva kehittäminen yhteistyössä osastonhoitajan, tiimivastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden kanssa.

            Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, aloitteellisuutta ja rohkeutta ottaa vastaan uusia haasteita. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän moniammatillisessa toimintaympäristössä, hyvän perehdytyksen työtehtäviin, kollegiaalisen tuen ja hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet.

            HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun ePassin muodossa, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja.

            Tehtäväkohtainen palkka on 3321,03 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. Tervetuloa työkaveriksemme!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Lisätietoja tehtävästä antavat (arkisin klo 9-15) osastonhoitajat Hanna Alamäki, puh. 040 6821445 ja Mirja Jyrkkänen, puh. 040 627 3576 sekä ylihoitaja Anu Rasinsalo, puh. 040 620 6955.

Palkkaus:3321,03 EUR/kk
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: