HR Satama Finland Oy

Varastotyöntekijä Turkuun

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Varastotyöntekijä Turkuun

Varastotyöntekijä Turkuun, HR Satama Finland Oy, Turku

Etsimme alalta jo aikaisempaa kokemusta kerryttänyttä ammattilaista vakavaraisen teollisuuden alan yhtiöön nimikkeellä

Varastotyöntekijä Turkuun

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti varastopuolen työtehtäviä, kuten pakkausta, lähetystä, kuorman purkua, asiakaspalvelua sekä vastuuta inventaariosta ja materiaaliostoista. Etsimme aikaisemman kokemuksen omaavaa, itsenäiseen työhön kykenevää ammattilaista, joka on valmis myös kehittämään ammattitaitoaan alan parissa. Työssäsi tulet käyttämään erilaisia varastonhallintajärjestelmiä, joten katsomme erilaisten järjestelmien käyttökokemuksen eduksi.

Arvostamme alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta logistiikan parissa. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on itsenäinen, aloitteellinen tapa toimia ja pystyt työskentelemään tiimissä.

Tarjoamme vakituisen työtehtävän vakavaraisessa ja suoraselkäiset arvot omaavassa yhtiössä, jossa talous on vakaalla pohjalla. Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä ja rennossa työyhteisössä. Työpaikka sijaitsee Turussa ja työtä tehdään joustavilla työajoilla.

Palkkaus tehtävässä on suunniteltu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisen mukaan, joten avaathan osaamistasi meille hakulomakkeella. Tuntipalkan lisäksi totta kai maksetaan työajantasaamislisä (pekkaset), vuosilomat ja muut tavanomaiset työsuhteeseen kuuluvat korvaukset.

HR Sataman varmistaa, että työsuhde saadaan käyntiin sujuvasti ja tehtävät vastaavat sitä, mistä olemme keskustelleet. Olemme tukenasi ja autamme pärjäämään työelämän välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Mitä Sinun pitää seuraavaksi tehdä?

Jätä yhteystiedot ja CV tai vaihtoehtoisesti kerro muutamalla sanalla osaamisestasi rekrytointijärjestelmään. Meillä ei tarvitse vastata lukuisiin kysymyksiin hakemusta jättäessä – järjestelmä on yksinkertainen ja helppo.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Turku

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: