HR Satama Finland Oy

Särmääjä Jyväskylään

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 08.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 05.06.2024, 23:59
  • 05.06.2024, 23:59

Särmääjä Jyväskylään

Särmääjä Jyväskylään, HR Satama Finland Oy, Jyväskylä

Etsimme asiakasyrityksellemme vahvistusta tiimiin nimikkeellä

Särmääjä Jyväskylään

Tehtävässäsi tulet työskentelemään tuotevalmistuksen tehtävien parissa metallialan yrityksessä.

Työtehtäväsi koostuvat särmäyspuristimella työskentelystä ja erilaisista viimeistelytehtävistä sekä muista metallialan työtehtävistä. Katsomme eduksi monipuolisen piirustusten lukutaidon. Kokemus asetusten ja ohjelmien tekemisestä on eduksi tehtävää täytettäessä.

Hakemallemme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta metalliteollisuudesta sekä särmäyksen parista.

Tukenasi työssä toimii kannustava työyhteisö, jossa kehittyä niin särmääjänäkuin metallialan ammattilaisena. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen ja määräytyy osaamisen mukaan. Mikäli sinulla on reipas ja työhön tarttuva asenne, olet yhteistyökykyinen ja haluat toimia työssäsi kohti yhteisiä tavoitteita, laita meille hakemuksesi jo tänään. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan tekijän löydyttyä

Kesto: Pitkäkestoinen

Sijainti: Jyväskylä

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Suorahakutiimi, suorahakutiimi@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: