HR Satama Finland Oy

Kirjanpitäjä Hyvinkäälle

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.06.2024, 23:59
  • 07.06.2024, 23:59

Kirjanpitäjä Hyvinkäälle

Kirjanpitäjä Hyvinkäälle, HR Satama Finland Oy, Hyvinkää

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut yritys, joka tarjoaa asiantuntevia kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluita eri kokoisille yrityksille. Etsimme nyt heidän kirjanpidontiimiinsä vahvistusta nimikkeellä

Kirjanpitäjä Hyvinkäälle
Tehtävässä tulet vastaamaan oman asiakassalkkusi kirjanpidosta kokonaisuudessaan. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti, mutta arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja. Työssä käytät Netvisoria, Procountoria ja Fennoaa, joten aiempi käyttökokemus näistä on eduksi.

Etsimme henkilöä, joka on jo kerryttänyt muutaman vuoden kokemuksen kirjanpidon tehtävistä ja on tilinpäätöstaitoinen. Työn hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Asiakkaallamme on viihtyisät toimistotilat Hyvinkäällä, joten toiveena on, että viihdyt myös toimistolla. Tehtävän palkkaus määräytyy henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella, joten kuulemmekin sinusta mielellämme lisää hakemusessasi!

Herättikö tehtävä kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Hyvinkää, Hybridi

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa… (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat… (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa… (https://www.instagram.com/hrsatama)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: