HR Satama Finland Oy

CNC-koneistaja Mustasaareen

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.05.2024, 23:59
  • 28.05.2024, 23:59

CNC-koneistaja Mustasaareen

CNC-koneistaja Mustasaareen, HR Satama Finland Oy, Vaasa

Asiakasyrityksemme on suomalainen teollisuudenalan yritys. Etsimme nyt heidän ammattitaitoiseen tiimiinsä vahvistusta nimikkeellä

CNC-Koneistaja Mustasaareen

Tässä tehtävässä pitkä työkokemus ei ole välttämättömyys vaan tärkeintä on, että olet nopea ja halukas oppimaan. Tehtävässä tulet toimimaan nykyaikaisten CNC-tuotantolaitteiden ja tarkkuutta vaativien työtehtävien parissa. Tehtäviin saat kattavan perehdytyksen, joten työtehtävät opit varmasti.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ammattimaista asennetta sekä motivaatiota oppia ja kehittyä työtehtävässä. Arvostamme aiempaa kokemusta ohjelmoinnista sekä CNC-koneistuksen työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn monipuolisissa työtehtävissä osaavien ja ammattitaitoisten kollegoiden seurassa. Tarjoamme luotettavan työnantajan, joka välittää työntekijöiden hyvinvoinnista ja ammattitaidon kehittymisestä. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja rento työyhteisö. Panostamme yrityksessämme työympäristön turvallisuuteen ja viihtyvyyteen.

Palkkaus tehtävässä määräytyy osaamisesi mukaisesti, joten kerrothan tarkemmin työn kannalta olennaisesta kokemuksestasi hakemuksen yhteydessä.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löytyessä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Mustasaari

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: