Hoitokoti Kuikanpesä Oy

Lähihoitaja

  • Sijainti Ilomantsi
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 21:00
  • 12.05.2024, 21:00

Lähihoitaja

Lähihoitaja, 2 paikkaa, Hoitokoti Kuikanpesä Oy, Ilomantsi, Ilomantsi

Toimintamme on laajentunut yhteisöasumisen yksiköllä Ilomantsin kylällä (osoitteessa Koistisentie 3). Laajentuneen toiminnan vuoksi kaipaamme lisää vahvuutta henkilöstöön.

Hoitokoti Kuikanpesä Oy on mielenterveyskuntoutujille asumispalveluja ja työtoimintaa tuottava yritys. Toimintamme aloitimme vuonna 2011. Vuosien mittaan olemme saavuttaneet vankan ja arvostetun paikan mielenterveyskuntoutujien asumispalveluja tuottavana yksikkönä. Palvelukokonaisuutemme käsittää ympärivuorokautisen asumispalvelun, yhteisöllisen asumisen (aiemmalta nimeltään palveluasumisen) ja tukiasumisen palvelut.

Toimintamme laajentumisen takia haemme moniammatilliseen työntekijäjoukkoomme lähihoitajia. Aikaisempi työskentely tai kokemus asiakasryhmämme kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Työhön kyllä perehdytetään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Myös opiskelijat, jotka opintojensa loppusuoralla, voivat hakea työpaikkaa.

Työ on kaksivuorotyötä. Joustamme mahdollisuuksien mukaan työajasta ja hakijalta odotamme myös samantasoista joustavuutta. Jos hakija haluaa tehdä vähemmän kuin 100% työajasta, on se mahdollista (osa-aikatyö). Asiakaskuntamme kanssa toimiminen vaatii työntekijältä ammattimaisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Lisäksi hoitokodin arjen pyörittäminen vaatii työntekijältä kodinhoidollisia perustaitoja, tarkkuutta lääkehoidon toteuttamisessa, sekä sitoutumista työ- ja asumisyhteisön sääntöjen noudattamiseen. Työ ei ole fyysisesti raskasta, koska lähtökohtaisesti asiakkaamme ovat liikkumisen ja perustoimintojen osalta omatoimisia, joten fyysisen työkyvyn alentuminenkaan ei ole este paikkaa hakiessa..

Ympärivuorokautinen asumisyksikkö (Talo Kuikanpesä) ja yhteisöllisen asumisen yksikkö (Talo KuikanKartano) sijaitsevat 21 km päässä Ilomantsin keskustasta, eikä työpaikalle ole julkista kulkuyhteyttä. Oman auton käyttö näissä toimipisteissä siis lähes välttämätöntä. Yritysen tukiasunnot ja työtoimintapiste sijaitsevat Ilomantsin keskustassa. Työhön voi kuulua myös kotikäynnit ja työtoiminnan ja ryhmätoimintatuokioiden ohjaaminen työtoimintapisteellä tukiasukkaiden parissa. Vaikka palvelukokonaisuudessa on useita eri ulottuvuuksia ja tehtäväkenttä on varsin laaja, voidaan työsuhteen alussa työntekijän kanssa sopia räätälöidysti työnkuva, jos hakijalla on vahva mielenkiinto johonkin luetelluista palveluista ja yksiköistä, tai joku muu perusteltu syy ottaa työkentäksi vain osa palvelukokonaisuudesta.

Työntekijän kanssa voidaan paikallisella sopimuksella sopia työaika niin, että hän tekee pidempiä työpäivä ja näin myös pidemmät viikkovapaat ovat mahdollisia.Tämän lisäksi yrityksen omistamassa kiinteistössä, joka ajoittain toimii ryhmätilana on työntekijöitä varten varustettu yöpymishuone, joten väliaikainen majoittuminen on mahdollista, jos työntekijä tulee kauempaa. Tarvittaessa avustamme hakijaa asunnon hankinnassa.

Jos ilmoitus työpaikasta herättää vähänkään mielenkintoa, niin rohkeasti puhelin kouraan ja pirauta rekrytoinnista vastaavalle henkilölle, niin jutellaan enemmän. Jos en vastaa, lähetä tekstiviestinä soittopyyntö, niin soittelen takaisin. Puh. 0453518798/Matti. Voit myös tiedustella työpaikasta s.postilla: matti.harkonen@hoitokotikuikanpesa.fi

Palkkaus:SOSTES. Hakijan palkkatoive huomioidaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:03.06.2024, Tai sopimuksen mukaan aijemmin/myöhemmin
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen työ. Myös osa-aikatyömahdollisuus
Työaika:2-vuorotyö, Työaika välillä 8:00-20:30
Hakemus:Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse rekrytoinnistavastaavalle osoitteeseen:
 matti.harkonen@hoitokotikuikanpesa.fi
tai ota puhelin käteen ja soita numeroon 0453518798/Matti
Yhteystiedot:Härkönen Matti, Puh: 0453518798, matti.harkonen@hoitokotikuikanpesa.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: