Hitachi Energy

Työntekijöitä muuntajatuotantoon ja kunnossapitoon

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 04.05.2024, 0:00
  • Suljettu 19.05.2024, 23:59

Työntekijöitä muuntajatuotantoon ja kunnossapitoon

Hitachi Energyn Vaasan erikoismuuntajatehdas on Suomen suurin ja merkittävin muuntajia valmistava tehdas ja tärkeä osa sähkön huoltovarmuutta. Toimintamme laajentuessa haemme 15 motivoitunutta henkilöä kasvamaan muuntajatuotannon erilaisiin työtehtäviin oppisopimuskoulutuksella. Työsuhde alkaa elokuussa 2024 ja kestää noin seitsemän kuukautta, jonka aikana koulutamme sinusta muuntajatuotannon ammattilaisen.

Oppisopimuskoulutus toteutetaan yhteistyössä Vamian kanssa. Oppisopimuskoulutuksessa suoritat sähköteollisuuden asennustyöt -tutkinnon osan sekä pohjakoulutuksestasi ja työtehtävästäsi riippuen joko sähköalan perustutkinnosta tai kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta tutkinnon osan.

Työssäoppiminen tapahtuu muuntajatuotannon tehtävissä kuten komponenttivalmistuksessa, kokoonpanossa sekä loppuvarustelussa. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Edellytämme hakijoilta teknisen alan ammatillista perustutkintoa tai vastaavaa työkokemusta, hyvää fyysistä valmiutta tuotannon työhön, valmiutta vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kädentaitoja sekä kehittävää ja myönteistä asennetta työntekoon.

Hitachi Energyn Vaasan muuntajatehtaalla kehitetään ja valmistetaan erikoismuuntajia vaativiin käyttökohteisiin energia- ja verkkoyhtiöille, teollisuuteen, liikenteeseen ja vaativiin infrastruktuurikohteisiin, kuten sairaaloihin ja datakeskuksiin. Hitachi Energy investoi uuteen tuotanto- ja teknologiakampukseen Vikbyn teollisuusalueelle Mustasaareen. Investointi on osa Hitachi Energyn laajempaa globaalia kapasiteetin laajentamissuunnitelmaa, jolla vastataan vihreän energiasiirtymän myötä kasvavaan kysyntään niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.

Oletko kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta? Lähetä hakemuksesi 19.5.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja Veera Juhala p. 040 546 7989.

Hitachi Energy

Osaamisalue: ,