Hilla Helsinki Oy

Kosmetologi Hilla Helsinki Yrjönkadulle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 0:00
  • 31.05.2024, 0:00

Kosmetologi Hilla Helsinki Yrjönkadulle

Kosmetologi Hilla Helsinki Yrjönkadulle, Hilla Helsinki Oy, Hilla Helsinki, Helsinki

Haluatko yhdistää hoidoissasi tuloksellisuuden ja rentouttavan elämyksen? Pystytkö tekemään töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin? Meillä on sinulle alkuun osa-aikaisia töitä ja myöhemmin mahdollisesti myös kokoaikainen työpaikka.

Voit olla kokenut ammattilainen tai viimeisen vuoden opiskelija – pääasia on halu oppia uutta ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Luomme Hillassa viiden tähden kokemuksia ja sen vuoksi meillä on ajanvarauslistat täynnä varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin. Meillä on todella kivat tiimit molemmissa hoitoloissa ja hyvä yhteishenki onkin tärkeä osa Hillaa.

Kaikki tiimiläisemme ovat sopimusyrittäjinä ja meillä on mahdollista saada erittäin hyvä tulotaso. Tarjoamme 50% provision hoidoista, hyvän tuoteprovision sekä tietysti paljon hoitotöitä.

Tutustuthan yritykseemme ja jos Hilla tuntuu omalta paikalta niin lähetä hakemus. Voit hakea kesätyötä tai pitkäaikaista työsuhdetta, tärkeintä on halu luoda asiakkaillemme laadukkaita hoitokokemuksia. Olemme joustavia aloituksen suhteen, pääasia on että löydämme ihanan tiimiläisen joukkoomme. Kuulemme mieluusti myös muista osaamisalueistasi, koska kosmetologit työllistyvät meillä hoitotyön lisäksi myös hallintoon, markkinointiin, kouluttamiseen ja myymälän toimintaan.

Palkkaus:Pelkkä provisio, 50% palveluista, 20-25%
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 25.0 tuntia viikossa
Hakemus:Lähetä hakemus meilitse, kiitos.
Yhteystiedot:Monthan, Minna, minna@hillahelsinki.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: