Helsingin kaupunki

It-suunnittelija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.05.2024, 16:00
  • 02.05.2024, 16:00

It-suunnittelija

It-suunnittelija, Helsingin kaupunki, Helsinki

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen it-suunnittelijaa Ilmalan toimipisteeseemme. Tule pitämään huolta kaupungistamme!

Staran tietohallinto on noin 10 henkilön tiimi, joka ylläpitää ja kehittää Staran toimintoihin liittyvää ICT-ympäristöä.

Mitä teet?

Tietohallinnossa käsittelet tiketöintijärjestelmään saapuvia palvelupyyntöjä, joihin sisältyy mm. käyttäjätunnushallintaa, sovellus- ja laiteasennuksia. Myös ohjeistus, neuvonta ja dokumentointi liittyy osana prosessiin. Lisäksi osallistut erilaisten tietohallinnon projektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Kuka olet?

Edellytämme sinulta ICT-alan ammattitutkintoa tai menossa olevia ICT-alan opintoja. Luemme eduksi osaamisen M365 -pilvipalvelusta, Active Directory:sta ja Azure AD:sta (Entra ID).

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle työterveyshuollon palvelut, työmatkaedun, lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä ison joukon muita henkilöstöetuja. Tarjoamme vaihtelevia ja haastavia tehtäviä aitiopaikalla kasvavan Helsingin keskellä sekä laajan henkilöstökoulutustarjonnan.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Voimme kutsua haastatteluihin jo hakuaikana.

Haastattelut toteutetaan viikolla 20 ja valintapäätöksestä ilmoitetaan viimeistään viikon 21 loppuun mennessä.

Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2454,72 €/kk, työehtosopimuksen mukaisesta kokemuslisästä ja mahdollisista muista lisistä.

Palkkaus:Aikapalkka, tehtäväkohtainen palkka 2454
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:HR-suunnittelija Anette Åkerfelt, puh. 09 310 28526, anette.akerfelt@hel.fi, mahdolliset yhteydenotot mieluiten sähköpostitse
Yhteystiedot:Åkerfelt, Anette, anette.akerfelt@hel.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: