Helsingin kaupungin asunnot Oy

Hekalle kesätöihin kiinteistöalan tehtäviin!

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 04.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Hekalle kesätöihin kiinteistöalan tehtäviin!

Hekalle kesätöihin kiinteistöalan tehtäviin!, 50 paikkaa, Helsingin kaupungin asunnot Oy, Helsinki

Haemme kesätyöntekijöitä kiinnostaviin kiinteistöalan tehtäviin. Haluatko mukaan loistavaan porukkaan?

Kesätyöt Hekalla vaihtelevat kiinteistönhoidon erilaisista tehtävistä siivoukseen ja toimistotyöhön. Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluu huoltoon liittyviä yleistehtäviä, kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoa ja puhtaanapitoa, tiedotteiden jakamista ym. Toimistotehtävät sisältävät erilaisia toimiston, asiakaspalvelun ja taloushallinnon tehtäviä. Siivous sisältää kiinteistöjen porrasalueiden ja muiden yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtimisen.

Kesätyömme alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä ja kestävät yhdestä neljään kuukautta. Töitä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä!

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Osassa kiinteistönhoidon kesätyötehtävissä katsomme eduksi B-ajokortin. Aiemmasta asiakaspalvelun työkokemuksestasi on etua toimiston tehtävissä.

Mitä tarjoamme?

Meillä on mukava työympäristö ja tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi tasapuolisen työehtosopimukseen perustuvan palkkauksen. Meillä on hyvät työsuhde-edut kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaedut sekä työterveyshuollon palvelut myös kesätyöntekijöille.

Hakemuksen jättäminen: Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta.

Hakulomakkeen kohtaan CV voit ladata valmiin tiedoston työkokemuksestasi tai kirjoittaa vapaamuotoisesti esim. työharjoitteluistasi, harrastuksiin liittyvistä vastuullisista tehtävistä ja taidoistasi (kielitaito, tietotekniset taidot tai muu osaaminen), joista arvelet olevan hyötyä kesätyössäsi.

Hakemuskirjeessä voit kertoa itsestäsi, harrastuksistasi, opinnoistasi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä!

Hakuaikaa on 30.4.2024 asti. Olemme viimeistään 10.5.2024 yhteydessä kaikkiin hakijoihin kesätyövalinnoista.

Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 50 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin asuntovuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla.
 
Hekassa työskentelee hieman yli 700 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta, ja edistämme yhdenvertaisuutta suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin.

Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.

Palkkaus:AVAINTA Ry:n sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan.
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:rekry@hekaoy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: