Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr

Palveluyksikön johtaja Vamos Turkuun

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Palveluyksikön johtaja Vamos Turkuun

Palveluyksikön johtaja Vamos Turkuun, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr, Turku

Vamos on Diakonissalaitoksen monipuolinen palvelu 16-29-vuotiaille nuorille. Vamoksesta on kehitetty erityisesti koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevien nuorten tarpeisiin vastaava kokonaisvaltainen palvelu, joka koostuu intensiivisestä yksilö- ja ryhmävalmennuksesta. Toiminnan tavoitteena on nuorten hyvinvoinnin tukemisen ohella vaikuttaa siihen, nuoret löytävät oman väylänsä koulutukseen ja työmarkkinoille.

Palveluyksikön johtaja Vamos Turkuun

Vamos Turun yksikköön haetaan palveluyksikön johtajaa, jonka tehtävänä on toimia yksikön työntekijöiden esihenkilönä ja johtaa yksikössä toteutettavia toimintoja. Vamos Turussa toimii moniammatillinen tiimi ja yksikössä tuotetaan nuorille toimintaa palvelutuotantona ja hanketoimintana. Palveluyksikön johtaja vastaa kaikkien toimintojen toteuttamisen organisoinnista, toimii kaikkien yksikön työntekijöiden esihenkilönä sekä osallistuu uusien toimintojen hakemiseen. Palveluyksikön johtaja voi toimia projektipäällikkönä hankkeissa. Vamos Turun palveluita kehitetään nuorilta nousevien ja alueelta nousevien tarpeiden mukaisesti ja kehittämistyötä ohjaa Diakonissalaitoksen strategiset tavoitteet.

Palveluyksikön johtajan tehtävässä onnistumiseen vaaditaan kokemusta esihenkilötyöstä sekä palvelujen tuottamisesta ja hanketyöstä. Lisäksi vaaditaan osaamista ja ymmärrystä työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten tukemisesta ja heille soveltuvien palveluiden kehittämisestä. Työhön kuuluu hankehakemusten tekemistä ja hankehallinnallisia tehtäviä ja niissä tukemista. Esihenkilötyössä vaaditaan erinomaisia työyhteisötaitoja ja kokemusta tiimityön johtamisesta.

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Olemme saaneet Hyvän mielen työpaikka- tunnustuksen panostuksestamme paremman työelämän puolesta!

Odotamme sinulta:

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa, etuna ylempi korkeakoulututkinto

– kokemusta esihenkilötyöstä ja hanketyöstä (hankkeiden hakeminen, hankehallinta ja hankkeiden toteuttaminen)

– kokemusta tai ymmärrystä palvelutuotannon johtamisesta (tilaaja-yhteistyö, palvelukuvauksen mukainen toiminta)

– osaamista ja ymmärrystä NEET-nuorten tukemisesta ja palveluverkostosta

– erinomaisia työyhteisö- ja tiimityötaitoja

– paineensietokykyä ja itsensä johtamisen taitoa

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:


kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

– työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

– vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

– oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

– mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

– monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

– mahdollisuuden työsuhdepyörään

– apua oman talouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Tartu tuumasta toimeen ja jätä hakemuksesi viimeistään 19.5.2024! Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sovittavissa, mutta toiveena aloitus toukokuun aikana. Haastatteluja ja valinta voidaan tehdä jo hakuaikana. Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen.

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Diakonissalaitos on savuton ja päihteetön työpaikka. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palvelualuejohtaja Jenni Oliveira

jenni.oliveira@hdl.fi; 050 4121400

Diakonissalaitos tekee työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. 155-vuotias säätiö tarjoaa yhdessä sen Rinnekodit-palveluliiketoiminnan kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Yhteiskunnallisena säätiökonsernina rakennamme oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa. Olemme mukana myös koulutustoiminnassa.

Meillä työskentelee valtakunnallisesti 3200 työntekijää. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään tehtäväämme tukea kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevia. Kaikessa mitä teemme, keskiössä on aina ihminen. #sydänmukana

www.hdl.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jenni Oliveira, jenni.oliveira@hdl.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: