Finnsementti Oy

Kehityspäällikkö

  • Sijainti Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 04.04.2024, 14:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kehityspäällikkö

Finnsementti rakentaa vihreämpää tulevaisuutta. Kaikki toimintamme tähtää hiilijalanjäljen ja sementintuotannon päästöjen pienentämiseen. Viemme vähähiilisillä sideaineillamme betonirakentamista kohti nollapäästöjä. Meille tärkeää on myös turvallinen työympäristö, parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen, avoin yhteistyö ja rohkeus uudistua. Olemme osa CRH-konsernia, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä.

Haemme vastuullisuusosastollemme kehitystiimiin kehityspäällikköä toimimaan asiakasrajapintaan. Tehtävä soveltuu henkilölle, joka viihtyy liikkuvassa työssä ja ihmisten parissa. Kehityspäällikön kontaktiverkosto on laaja. Toimenkuvaan kuuluu tekninen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Talon sisällä kehityspäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä oman osastonsa lisäksi myynnin ja tuotannon kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu aktiivinen toiminta toimialan yhteisissä foorumeissa, kuten myös osallistuminen erilaisiin betoni- ja sementtiteollisuuden kehitys- ja yhteistyöryhmiin sekä toimikuntiin. Tehtävä onkin erinomainen mahdollisuus tutustua sementin erilaisiin käyttösovelluksiin ja alan toimijoihin.

Betonirakentaminen on tulevina vuosina suurten muutosten edessä, kun vähähiilinen rakentaminen tulee osaksi jokapäiväistä arkeamme. Kehityspäällikön työssä olet aitiopaikalla tekemässä tätä muutosta. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa uusia sideaineratkaisuja ja vähentämässä CO2-päästöjä. Työhön kuuluu myös Betometrin betonin lämmön- ja lujuudenkehityksen mallinnusohjelman ylläpito ja kehittäminen. 

Saamme tuotekehitystoimintaamme tukea myös kansainväliseltä emoyhtiöltämme, CRH:lta, jossa toimii yhteensä 75 000 henkilöä ja joka toimii maailmanlaajuisesti 29 maassa, neljällä mantereella. Suuri emoyhtiö tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti ja tutustua muiden CRH-yhtiöiden toimintaan.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on vahva betoniosaaminen reseptiikasta, betoniteknologiasta ja viranomaisvaatimuksista. Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen, yhteistyö eri tahojen kanssa sujuu sinulta ongelmitta. Kansainvälisen konsernimme ansiosta, pääset käyttämään myös englannin kielen taitoasi.

Työ on asiantuntijatyötä, jossa odotamme kehityspäällikön seuraavan alan keskeisiä tapahtumia ja olevan aktiivinen oppiakseen jatkuvasti uutta. Meillä panostetaan työssä ja uralla kehittymiseen, joka näkyy henkilöstömme viihtymisessä meillä. Hyvinvointisi tukemiseksi tarjoamme etuja kuten liikunta-/kulttuuri- ja hierontaedun, työterveyshuollon, lomahuoneiston Saariselällä sekä työsuhdepolkupyöräedun. Työtä on myös mahdollista tehdä osittain etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Sini Ruokonen, puh. 050 415 3311.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 21.4.2024. Toivomme saavamme hakemuksesi pian, mahdollisuuksien mukaan videohaastattelemme sopivia kandidaatteja myös hakuajan aikana.

Me Finnsementillä olemme vihreän rakentamisen edelläkävijöitä ja haluamme sinut mukaan rakentamaan vähähiilistä tulevaisuutta kanssamme!

Osaamisalue: