Finavia

VIP & Meetings -palveluiden Supervisor

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 25.04.2024, 16:25
  • Suljettu 13.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

VIP & Meetings -palveluiden Supervisor

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyvä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana. 

Finavia on asiakaskokemuksen ja palvelukehittämisen johtava eurooppalainen lentoasemayhtiö. Lentokenttämme ovat olleet kansanvälisesti palkittuja jo usean vuosikymmenen ajan. Osaamme hallita suuria kokonaisuuksia, monipuolisia rakennuskohteita, ihmisvirtoja, monimutkaista logistiikkaa ja dataa. Teemme hyvää yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. 

Haemme nyt Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan yksikköön VIP & Meetings -palveluiden Supervisoria

Supervisorina vastaat Helsinki-Vantaan lentoaseman VIP-tapahtumien koordinoinnista, mikä sisältää sekä sujuvaa reitti- ja tilasuunnittelua että monipuolista yhteistyötä eri sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa lentoasemalla. Koordinoit VIP-tilojamme tehokkaasti ja varmistat, että jokainen tilaisuus on järjestetty onnistuneesti. Olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää asiakaskokemusta Helsinki-Vantaan VIP-asiakkaille. Toimit VIP-palveluiden tiiminvetäjänä Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan yksikössä, ja teet laajaa sidosryhmäyhteistyötä lentoaseman toimijoiden kanssa. Varmistaaksesi menestyksekkään toiminnan olet myös innostunut ja motivoinut tekemään myyntityötä ja uusasiakashankintaa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta vaaditaan erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Pystyt luomaan positiivisia kokemuksia jokaiselle asiakkaallemme ja palvelet heitä ammattitaidolla. Kokemus lentoasema-, lounge tai hotelliympäristössä työskentelystä on tehtävässä eduksi, ja tarvitset tehtävässä B-ajokortin. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tiimimme on uusi ja innovatiivinen, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sen kehitykseen. Osa prosesseista on vielä muotoutumassa. Tehtävänkuva muotoutuu valittavan henkilön ja tiimin vahvuuksien perusteella. 

Mitä Finavia tarjoaa sinulle?

Finaviassa on asiantunteva ja motivoitunut henkilöstö, joka on sitoutunut arvoihimme: vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi johtavassa eurooppalaisessa lentoasemayhtiössä. Käytössäsi ovat monipuoliset työsuhde- ja liikuntaedut, sekä joustavat työajat. Tule mukaan tuhannen finavialaisen asiantuntevaan ja työssään viihtyvään yhteisöön!  

Voit tutustua etuihimme ja uratarinoihimme osoitteessa finavia.fi/urafinaviassa

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Commercial Manager Pasi Laurinen (p. 0207083213) Finaviasta 6.5. klo 12-13 ja 8.5. klo 12-13.

Täytä hakemuksesi tehtävään 12.5. mennessä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Osaamisalue: