Fazer Leipomot Oy.

Leipuri, KSM Hyrrä

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:58
  • 06.05.2024, 23:58

Leipuri, KSM Hyrrä

Leipuri, KSM Hyrrä, Fazer Leipomot Oy., Tuusula

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua Leipuri

Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan yli 130 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Etsimme nyt iloiseen joukkoomme leipuria osa-aikaiseen (8h/viikko) ja vakituiseen työsuhteeseen KSM Hyrrä myymäläleipomoomme.

Fazer myymäläleipomon leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne ja suomen kielen osaaminen on tehtävässä tärkeää. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee leipomoryhmäpäällikkö.

Myymäläleipomossamme leivotaan viikon jokaisena päivänä aikaisesta aamusta alkaen. Työvuorot sijoittuvat noin klo 6-18 välille.

Miksi Fazer myymäläleipomo?
Fazer leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä niin tuotevalikoimamme vaihtuvuuden vuoksi kuin myös etenemismahdollisuuksina, vaikka esihenkilötehtäviin saakka. Työn suola on tehtävien vaihtelevuus, mahdollisuus keskustella itse asiakkaiden kanssa ja ilmapiiri, jossa kannustetaan olemaan oma itsensä sekä tuomaan omat vahvuudet esiin. Yrityksenä tarjoamme myös fazerilaisille etuja, kuten henkilökuntamyymälän, kahvilaetuja sekä sisäisen liikunta- ja harrastuskerho KaFan. Tarjoamme myös e-passin edut liikunnan ja kulttuurin parissa sekä työtä tukevia koulutuksia.

Me Fazerilla haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta tai opintoja ja käsinleivontaosaamista. Lisäksi sinulta löytyy tekemisen meininkiä, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tahtoa kehittää omaa osaamistasi. Aikaisemman kokemuksen alalta katsomme eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme myös, että pystyt työskentelemään joustavasti myymäläleipomon aukioloaikojen mukaisesti, ja odotamme valmiutta työskennellä myös KCM Easton myymäläleipomossa sekä tarvittaessa muissa lähialueen Fazer Myymäläleipomoissa.

Hae tehtävää viimeistään 6.5.2024, niin voit olla pian yksi Fazer Leipureista!

Palkkaus:Leipomoala TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Vakituinen työsuhde
Työaika:muu osa-aikatyö, 8h/viikko
Yhteystiedot:Fazer Rekrytointi, rekrytointi@fazer.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: