Etelä-Savon hyvinvointialue

Kätilö synnytysyksikkö Mikkeli

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 22.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Kätilö synnytysyksikkö Mikkeli

Kätilö synnytysyksikkö Mikkeli, 3 paikkaa, Etelä-Savon hyvinvointialue, Mikkeli

Mikkelin keskussairaalassa, hoidetaan noin 700 synnytystä vuosittain. Synnytysyksikkömme sisältää synnytysalit ja synnytysvuodeosaston sekä äitiys- ja sikiöseulonnan vastaanoton. Vastaanottoalueella toimii myös gestatiodiabetes-, synnytyspelko-, imetys- ja halsovastaanotot. Synnytyssalit ja synnytysvuodeosasto toimivat yhteistyössä lasten ja vastasyntyneiden osaston kanssa. Osastoillamme kaikki huoneet ovat perhehuoneita.

Eri erikoisalojen kesken tehdään yhteistyötä, lisäksi sisäinen työkierto niin synnytys- kuin lastenyksikön kesken on kätilöille mahdollista. Synnytysyksikössä synnyttäjiä hoidetaan perhe- ja yksilökeskeisesti synnyttäjän toiveet huomioiden. Vesisynnytyksiä kaikista synnytyksistä on noin 8%. Yksikössämme kätilön työ on monipuolista tiimityötä. Kätilön tehtävät voivat sijoittua synnytysvuodeosastolle, synnytyssaliin tai vastaanottoalueelle työkokemukseen perustuen.

Hakijalta toivomme hyviä työyhteisötaitoja ja sitoutuneisuutta työyhteisöön. Synnytysyksikössämme Sinulla on mahdollisuus kehittää hoitotyötä ja omaa osaamistasi uusissa Perhetalon tiloissa. Eduksi luetaan kokemus synnytysyksikössä työskentelystä.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on kätilön ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus:Aikapalkka, 2907,08€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Yrjönen 044 3512593 paivi.yrjonen@etelasavonha.fi.
Yhteystiedot:Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Yrjönen 044 3512593 paivi.yrjonen@etelasavonha.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: