Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Myyntineuvottelija

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Myyntineuvottelija

Myyntineuvottelija, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Kiinnostaisiko sinua asiakaspalvelu ja myyntityö loistavassa tiimissä? Haluaisitko olla mukana tuottamassa asiakkaillemme elämyksiä ja onnistuneita kokemuksia myydyillä tuotteilla ja palveluilla?

Etsimme myyntipalveluumme perhevapaan sijaisuuteen
MYYNTINEUVOTTELIJAA
Työ on kokoaikainen ja sijaisuus kestää kevääseen 2025 saakka.

Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita pääosin puhelimitse ja sähköpostitse. Työtehtäviisi kuuluvat yleiset myyntineuvottelijan työtehtävät, esimerkiksi ryhmämajoitusvaraukset sekä ravintola- ja kokoustilavaraukset Seinäjoen Sokos Hotelleihin, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintoloihin sekä ABC-liikennemyymälöihin.

Odotamme sinulta suurta intoa myyntityötä kohtaan sekä kiinnostusta asiakkaan palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Olet valmis laittamaan persoonasi peliin ja kehittämään asiakaspalvelua omalla esimerkilläsi. Olet tiimipelaaja ja viihdyt kiireisessä työympäristössä.

Arvostamme aiempaa työkokemusta hotellissa sekä Opera-hotellijärjestelmän ja Hessu-tilavarausjärjestelmän tuntemusta. Odotamme reipasta otetta työntekoon ja asiakaskohtaamisiin, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua kehittää ja kehittyä.

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen, mielenkiintoinen sekä vastuullinen työnkuva ja saat mahtavat ja kannustavat kollegat rinnallesi. Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä urallasi. Lisäksi pääset nauttimaan kattavista Osuuskauppa Eepeen ja S-Ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Heräsikö kiinnostus? Hae jo tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Hakuaikaa 26.5.2024 saakka.

Annan mielelläni lisätietoja Piia Rinta-Keturi, Myyntipalvelun Palvelupäällikkö, 010 7648105 tai piia.rinta-keturi@sok.fi

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, sijaisuus kevääseen 2025 saakka
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Piia Rinta-Keturi, Myyntipalvelun Palvelupäällikkö, 010 7648105 tai piia.rinta-keturi@sok.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: