Eezy Oyj

Vuoropäällikkö, Stefan?s Steakhouse, NoHoLS

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Vuoropäällikkö, Stefan?s Steakhouse, NoHoLS

Vuoropäällikkö, Stefan?s Steakhouse, NoHoLS, Eezy Oyj, Eezy Oyj, Vaasa

Stefan?s Steakhouse Vaasa etsii VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Kaipaatko vaihtelua nykyiseen työkuvaasi tai oletko ehkä jo alalla kokemusta kerryttänyt esihenkilö?

Etsimme ruokaa rakastavaan joukkoomme vahvistusta esihenkilötiimiin!

Mehukkaat pihvit, laadukkaat viinit, raikkaat cocktailit sekä sydämellinen asiakaspalvelu ovat ravintolamme kulmakivet.

Meillä työskennellään rennolla, mutta ammattimaisella otteella, tiiviillä ja yhteen hiileen puhaltavalla tiimillä. Ravintolamme palvelee iltaisin, joten työvuorot sijoittuvat iltaan ja erityisesti viikonloppuihin.

Salin vuoropäällikkönä rakastat luoda upeita asiakaskokemuksia ja ohjata salihenkilökuntaamme parhaisiin suorituksiin kiireenkin keskellä. Olet ravintolapäällikkömme oikea käsi; joustava, järjestelmällinen ja valmis ottamaan myös laajempaa vastuuta tarvittaessa.

Kokemus A’la carte-tarjoilusta on välttämätöntä, aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Kuitenkin erityisesti iloinen asiakaspalveluasenne sekä halu kehittyä ja oppia uutta on tärkeintä.

Kielivaatimuksena on joko suomen- tai ruotsinkielen hallinta (niin puhuttu kuin kirjoitettu kieli), muut kielet ovat pelkkää plussaa!

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva, keskimäärin 90h / 3 vko. Palkka sovitaan henkilökohtaisesti, minkä lisäksi tarjoamme sinulle koko Suomen kattavat, huikeat henkilöstöedut.

Jos olet valmis hyppäämään meidän energiseen porukkaan, ole rohkeasti yhteydessä! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

   

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja asiakasyrityksemme kanssa. Hakemukset käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut ja hakija palkataan suoraan asiakasyritykseen.

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

   

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tanja Skog
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0503422399
tanja.skog@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Toistaiseksi voimassaoleva
Työaika:muu osa-aikatyö, 90h/3viikkoa
Yhteystiedot:Tanja Skog
050 3422399
tanja.skog@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: