Eezy Oyj

Työnjohtaja/ työnjohtoharjoittelija

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Suljettu 12.05.2024, 23:59

Työnjohtaja/ työnjohtoharjoittelija

Työnjohtaja/ työnjohtoharjoittelija, Eezy Oyj, Career Partners, Oulu

Työnjohtaja/ työnjohtoharjoittelija valokuituverkkorakentamisen pariin Ouluun!

Asiakkaamme on erikoistunut nykyaikaisiin valokuituverkkoihin ja heidän palveluihinsa kuuluvat kuituverkkojen suunnittelu, rakentaminen sekä viankorjaus.

Työssäsi tulet toimimaan monipuolisissa tehtävissä vaihtuvissa työmaakohteissa. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi päivittäiset työnjohdon tehtävät ja töiden aikataulun mukainen eteneminen. Lisäksi vastuullasi ovat turvallisuuteen ja laadunvarmistamiseen liittyviä asioita sekä dokumentointia ja raportointia.

Voit olla joko uraasi aloitteleva tuleva alan ammattilainen tai jo enemmän kokemusta omaava työnhakija, tehtävän kuvaa ja vastuita on mahdollista räätälöidä osaamisesi huomioiden. Hakijalle eduksi katsotaan aiempi kokemus maanrakentamisen tehtävistä tai verkkorakentamisen projekteista.

Työntekijänä toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita kokonaisuuksia sekä ongelmanratkaisukeskeistä lähestymistapaa. Tehtävässä pääset sukeltamaan mielenkiintoisten projektien maailmaan ja toiveidesi mukaan myös kehittämään omaa osaamistasi tulevaisuudessa.

Työt alkavat 3.6 ja tehtävä on kokoaikainen. Työsuhde on mahdollista solmia toistaiseksi voimassa olevaksi tai määräaikaiseksi toiveesi huomioiden. Tehtävän palkkaus määräytyy hakijan kokemuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Eezyn Päiviltä arkisin klo 9.00-11.00 p. 040 307 5300/ paivi.rantsi@eezy.fi

Palkkaus:Sopimuspalkka 15 ?/ h –
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:3.6.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, 2024 syksyyn/ toistaiseksi
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Päivi Rantsi 040 307 5300
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: