Eezy Oyj

Tuotantotyöntekijä, muu teollisuus

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijä, muu teollisuus

Tuotantotyöntekijä, muu teollisuus, 2 paikkaa, Eezy Oyj, Troupex Oy, Lahti

Aluroll Oy

Aluroll on kasvava ja kehittyvä terassi- ja parvekelasitusten suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka tunnetaan Lukkan- ja Nika-brändeistään. Lisäksi Aluroll jalostaa lasia teollisille asiakkaille. Laadukkaat tuotteet ovat saatavilla ympäri Suomen ja niitä viedään aktiivisesti myös Ruotsiin ja Norjaan. Aluroll on toimialansa voimakkaimmin kasvava ja kehittyvä yhtiö, jonka visiona on olla mutamassa vuodessa laadukkain ja halutuin lasitusbrändi Pohjoismaissa. Vision toteuttamiseksi etsimme nyt innostuneita ja osaavia kausityöntekijöitä.

Tehtävänkuvaus:

Etsimme nyt Alurollille kesätyöntekijöitä eri osastoille. Työtehtävät voivat olla lasin jalostuksen, alumiiniprofiilien työstön ja kasauksen sekä tilausten pakkauksen ja lähettämisen parissa. Tarjolla on eripituisia kesätyöpaikkoja, jotka ulottuvat kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille. Työpisteesi sijaitsee tehtävän mukaan, joko Niemenkadulla tai Metallikadulla Lahdessa.

Hakijalta odotamme:

-Reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon

-Kykyä toimia tiimissä positiivisena ja tunnollisena jäsenenä

-Arvostamme aiempaa kokemusta tuotannollisista tehtävistä ja kädentaidoista, sekä mahdollista kokemusta lasitusalalta.

 

Tarjoamme sinulle:

-Innostavan ja monipuolisen työympäristön kasvavassa yrityksessä

-Avoimen ja kannustavan työilmapiirin, jossa jokainen työntekijä on arvostettu

-Työpaikan, jossa panostetaan tekemisen meininkiin, itsenäisyyteen ja vastuunottoon

 

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Muut tiedot

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2023 oli 219 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö, Työaika: 8h/pv
Yhteystiedot:Eezy Lahti
lahti.eezy@eezy.fi
puh. 03873200
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: