Eezy Oyj

Töitä välivuodelle

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.06.2024, 23:59
  • 01.06.2024, 23:59

Töitä välivuodelle

Töitä välivuodelle, 5 paikkaa, Eezy Oyj, Työdiili, Rovaniemi

Välivuosi edessä?

Lukion tai ammattikoulun jälkeen on hyvä aika kerryttää työkokemusta. Välivuosi on hieno mahdollisuus työuran aloittamiselle. Työllistämme nuoria useille eri aloille, erilaisiin työpaikkoihin esimerkiksi ravintola-alalle, asiakaspalvelutehtäviin, kiinteistöhuollon- ja rakennusalan hommiin. Välivuotena työskentelevien työsuhteet ovat usein määräaikaisia, ja ne tehdään sopimuksen mukaan.

Muistathan kertoa hakemuksessasi, millaiset tehtävät juuri sinua kiinnostavat!

Mitä odotamme sinulta?

Haemme reippaita ja motivoituneita nuoria työskentelemään eri tehtäviin. Sinulla ei tarvitse olla alakohtaista työkokemusta, sillä positiivinen asenne ja halu oppia riittävät! Työmahdollisuuksia voi olla esimerkiksi erilaiset ravintola-alan-, kiinteistöpalvelualan-, kaupan alan tai rakennusalan tehtävät. Meidän kautta on mahdollista päästä tekemään myös erilaisia keikkatöitä, jolloin voit joustavasti valita sinulle sopivat päivät työskennellä ja samalla kokeilla erilaisia töitä.

Eezyllä työskennellessäsi me pidämme sinusta huolta ja työssäsi sinua tukee asiakasyrityksen edustajan lisäksi Eezyn henkilöstökonsultti. Eezyn kautta sinulle avautuu koko laaja työpaikkatarjonta myös tulevaisuudessa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Mitä tarjoamme ja palkka:

Sinä pääset kehittämään taitojasi mukavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle työsuhteen sopimuksen mukaan. Perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksemme puolesta työn aloituspäivänä. Palkkaus sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukainen.

Haku päättyy 31.05.2024. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä numeroon 0400188666.

Hae Eezylle ja nappaa itsellesi välivuoden paras työpaikka!

Palkkaus:Työehtosopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö, 8 h
Yhteystiedot:Hyväri, Mika
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: