Eezy Oyj

Satokausityöntekijöitä

  • Sijainti Säkylä
  • Julkaistu 18.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 12:00
  • 15.05.2024, 12:00

Satokausityöntekijöitä

Satokausityöntekijöitä, 20 paikkaa, Eezy Oyj, Apetit Oyj, Säkylä

Etsimme nyt satokausityöntekijöitä Apetitin pakastetehtaalle Säkylään!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään joko monipuolisiin satokausityöntekijän tehtäviin tai muihin pakkaamon työtehtäviin ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaalla. Työtehtävät ja työaika vaihtelevat tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja tehtävän mukaan. Työ edellyttää valmiutta 3-vuorotyöhön.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työtehtäviin, hyviä tiimityötaitoja, sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Katsomme myös eduksi voimassa olevan hygieniapassin. Tehtävään työllistyminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen noin 6-8 kuukauden ajalle kesä-heinäkuusta 2023 alkaen. Tehtävässä pääset mielenkiintoisen työn pariin, sekä osaksi innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot:

Rekrytointia hoitaa ja tiedusteluihin vastaa Eezy Huittinen. Työsuhde solmitaan suoraan Apetitin kanssa. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Eezy Huittinen
p. 0440561333
huittinen.eezy@eezy.fi

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Palkkaus:Tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:kesä-heinäkuussa
Työn kesto:6 – 12 kk, Joulukuun -24 loppuun
Työaika:3-vuorotyö, 8 h/pv
Yhteystiedot:Eezy Huittinen
p. 0440561333
huittinen.eezy@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: