Eezy Oyj

Saliapulainen Vierumäelle

  • Sijainti
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Saliapulainen Vierumäelle

Saliapulainen Vierumäelle, Eezy Oyj, Troupex Oy

Saliapulainen Vierumäelle

Etsimme asiakkaallemme Vierumäelle saliapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen, työtunteja on tarjolla noin 30h/vk. Oletko innokas oppimaan uutta ravintola-alalta ja kehittämään omia taitoja, jos vastasit kyllä jatka lukemista. Saliapulaisen työnkuvaa kuuluu esimerkiksi avustavat tehtävät niin salin, kuin keittiön puolella, astiahuolto sekä asiakkaiden palveleminen.

Odotamme sinulta

Hyviä vuorovaikutustaitoja, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
Positiivista asennetta työhön

Tarjoamme sinulle

Mukavan ja kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa
Mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta ammattitaitoisen tiimin tuella
Mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja vaihtelevassa ympäristössä

Palkkaus tapahtuu Matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan työehtosopimuksen mukaisesti. Huomioimme aikaisemman kokemuksen sekä koulutuksen palkkauksessa.

Muuta

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja: ma-pe klo 9-15 03 873 200 (toimisto)

Tervetuloa joukkoomme luomaan yhdessä viihtyisämpää työympäristöä!

Muuta

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö, Sopimuksen mukaan
Yhteystiedot:Rantanen, Anni
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: