Eezy Oyj

Ravintolatyöntekijöitä eri kohteisiin Joensuussa

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 11.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Ravintolatyöntekijöitä eri kohteisiin Joensuussa

Ravintolatyöntekijöitä eri kohteisiin Joensuussa, 5 paikkaa, Eezy Oyj, KarelPro Oy, Joensuu

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ ERI KOHTEISIIN JOENSUUSSA

Kesän lähestyessä ravintolat ja terassit saavat uutta sykettä. Erilaiset tapahtumat, aurinkoinen sää ja loma houkuttelevat asiakkaita liikkeelle ja poikkeamaan niin ravintolan sisälle kuin ulkoterassillekin.

Haemme erilaisiin ravintola-alan tehtäviin positiivisen asenteen omaavia tiimityöntekijöitä, jotka yhdessä varmistavat asiakaspalvelun sujuvuuden ja miellyttävän asiakaskokemuksen. Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti, ollen ystävällinen ja tehokas myös kiireenkin keskellä. Osaat palvella asiakkaita suomeksi ja tarvittaessa englanniksi. Työvuoroja on vaihtelevasti tarjolla asiakkaan aukioloaikojen puitteissa, painottuen erityisesti iltapäiviin ja viikonloppuihin.

Työtehtävät voivat pitää sisällään esim.

– tarjoilijan töitä

– työskentelyä baarissa ja terasseilla

– kassalla palvelua

– yleisestä siisteydestä huolehtimista, kuten pöytien raivaamista ja pyyhkimistä (blokkaus).

Arvostamme, jos sinulta löytyy hygieniapassi. Anniskelupassista on etua, mutta se ei ole välttämätön. Kerrothan myös meille hakemuksessasi koulutus- ja työkokemustaustastasi sekä millaisista ravintola-alan tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut.

Palkkaus muodostuu matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti, johon vaikuttaa työtehtävä ja aiempi osaamisesi. Saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jossa työtuntien kirjaaminen on helppoa.

Laita hakemuksesi ilmoituksessa olevasta hakulinkistä. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja otamme haastatteluun hakuajan puitteissa, joten olethan ripeä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Ossi Tolonen
puh. 050 587 3231

Antti Tolonen
puh. 040 639 0904

Seija Tolonen
puh. 040 525 4885

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Palkkaus:TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:muu osa-aikatyö, Sopimuksen mukaan
Yhteystiedot:Ossi Tolonen
puh. 050 5873231
ossi.tolonen@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: