Eezy Oyj

Metallialan ammattilaisia Tamminiitty Oy:lle

  • Sijainti Säkylä
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 12:00
  • 23.05.2024, 12:00

Metallialan ammattilaisia Tamminiitty Oy:lle

Metallialan ammattilaisia Tamminiitty Oy:lle, 4 paikkaa, Eezy Oyj, Henkilöstöpalvelu Laine Oy, Säkylä

Etsimme metallialan ammattilaisia asiakasyrityksellemme Tamminiitty Oy:lle Säkylään.

Tamminiitty Oy on metalliteollisuuden sopimusvalmistus-, esikäsittely- ja osavalmistuspalveluita tuottava alihankinta- ja asiantuntijayritys. Yrityksen erikoisosaamista ovat laserteknologia, särmäys, koneistus, hitsaus sekä muut esikäsittelypalvelut.

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo alan rautainen ammattilainen. Etsimme tekijöitä seuraaviin työtehtäviin: laserleikkaaja, särmääjä, CNC-koneistaja ja plasma-polttoleikkaaja.

Työtehtävät edellyttävät pääsääntöisesti metallialan perusosaamista. CNC-koneistajan ja plasma-polttoleikkaajan tehtäviin toivomme myös aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Myös mahdollinen trukinajotaito katsotaan eduksi! Toivomme, että sinulta löytyy motivaatiota oppia uutta, hyvät sosiaaliset taidot sekä yhteistyökykyä.

Tehtävät edellyttävät valmiutta vuorotyöhön sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn kasvavassa ja vakavaraisessa metallialan yrityksessä, joka kannustaa työntekijöitään oppimaan uutta ja etenemään urallaan. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tehtävissä on mahdollista työllistyä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Huittinen
p. 0440561333
huittinen.eezy@eezy.fi

Tamminiitty Oy on toiminut vuodesta 2014 asti, mutta yrityksen juuret ulottuvat pidemmälle. Vuonna 1996 perustettiin metallialan alihankintayritys Tamminiitty-nimen alle. Vuosituhannen vaihteen jälkeen uutena teknologiana mukaan tuli laserleikkaus ja yritystä uudistettiin. Vuonna 2017 yritys rakensi uudet tilat Säkylän Köyliöön Ristolan teollisuusalueelle. Tällä hetkellä Tamminiitty Oy työllistää noin 40 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 7 miljoonaa euroa.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö, 8h/pv
Yhteystiedot:Eezy Huittinen
p. 0440561333
huittinen.eezy@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: