Eezy Oyj

Liikenteenohjaajia

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 7:00
  • 31.05.2024, 7:00

Liikenteenohjaajia

Liikenteenohjaajia, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Rovaniemi

Liikenteenohjaajia

Mitä etsimme:

Haemme liikenteenohjaajia asfalttityömaiden liikenteenohjaukseen. Tehtävänäsi on ohjata liikennettä tietyömaiden yhteydessä sujuvasti ja turvallisesti. Työaika on vaihtelee tarpeen mukaan ja kohteet sijaitsevat ympäri lappia.

———-

Mitä odotamme hakijalta:

– Sujuva suomen kielen taito: Kommunikointi työmaalla ja ohjeiden antaminen sujuu vaivatta.
– Valmius muuttuviin työaikoihin: Työkohteet ja keliolosuhteet voivat vaikuttaa työaikoihin, joten joustavuus on avainasemassa.
– Vähintään B-luokan ajokortti: Työmaiden välillä liikkuminen sujuu helposti.
– Tieturva 1-kortti (pääset suorittamaan Tieturva 1 -kortin maksuttomasti Väyläviraston sivuilla https://vayla.fi/palveluntuottajat/koulutukset/tieturvakoulutukset)
– Rauhallinen asenne
– Voimassa oleva työturvallisuuskortti

———-

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ on keikkatyötä aina tarpeen mukaan ja työaika vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon. Palkkaus Infra-alan tes 12,89?/h.

———-

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Palkkaus:Infra-alan tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:11 pv – 1 kk, vaihtelee
Työaika:3-vuorotyö, vaihtelee
Yhteystiedot:Parviainen, Tiia
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: