Eezy Oyj

Leirintäaluevastaava

  • Sijainti Isojoki
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 12:00
  • 20.05.2024, 12:00

Leirintäaluevastaava

Leirintäaluevastaava, Eezy Oyj, Henkilöstöpalvelu Laine Oy, Isojoki

Etsimme asiakkaamme Lauhatuotanto Oy:n tiimiin leirintäaluevastaavaa Isojoelle.

Tässä tehtävässä pääset viettämään kesän monipuolisten työtehtävien ja kesäisten matkailijoiden parissa kirkasvetisen Kangasjärven rannalla!

Leirintäaluevastaavana työskentelet monipuolisissa työtehtävissä asiakaspalvelun parissa. Omaat jo jonkin verran kokemusta vastuutehtävistä asiakaspalvelun saralta sekä osaat valmistaa kahvila- ja grillituotteita. Käytännön leirintäaluetyön lisäksi mm. tukkutilaukset sekä raaka-aineiden riittävyys kuuluvat vastuualueisiisi. Työtahti aurinkoisina päivinä on kova ja hymysi ei hyydy kiireessäkään. Vastuullesi kuuluu myös sosiaalisen median päivitys muiden työtehtävien lomassa.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, mutta myös itsenäistä otetta työskentelyyn. Sujuvaa suomen kielen taito on edellytys työn hoitamiselle ja muu kielitaito suureksi eduksi. Omaat hyvän tilannetajun, et pelkää kantaa vastuuta sekä nautit asiakaspalvelusta, ongelmanratkaisusta ja organisoinnista.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä sekä monipuolisten työtehtävien parissa. Tehtävässä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan toukokuussa ja työskentelemään elokuun loppuun saakka. Tarjoamme tunteja sopimuksen mukaan noin 90 h/3 viikkoon ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-22 välille maanantaista sunnuntaihin. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Rekrytointia hoitaa Eezy Kankaanpää. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Kankaanpää
p. 0447049410
kankaanpaa.eezy@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Palkkaus:Tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:toukokuun aikana
Työn kesto:3 – 6 kk, elokuuun loppuun
Työaika:2-vuorotyö, Työvuorolistan mukaan klo 8-22 välillä
Yhteystiedot:Eezy Kankaanpää
p. 044 704 9410
kankaanpaa.eezy@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: